Egedal Kommune

PCR-test i Egedal samles på rådhuset

Del

Tirsdag d. 5. oktober samles al PCR-test i kommunen på Egedal Rådhus, og her kan man blive testet alle uges syv dage.

Dermed er det også slut med test i Smørum Idrætshal og Græstedgård, som nu får frigivet lokaler til andre aktiviteter fx for foreningslivet. PCR-testcenteret på rådhuset vil være åbent alle ugens dage med samme åbningstider som hidtil:

Mandag – torsdag kl. 15.00 – 21.00
Fredag – søndag kl. 08.00 – 14.00

Man behøver ikke bestille tid, men kan bare møde op. Vil man være sikker på at blive testet på et bestemt tidspunkt, kan man dog bestille tid på coronaprover.dk.

Testmuligheder i Ballerup

Bor man tæt på Ballerup, er det værd at huske, at der også er et stor testcenter her.

Har du booket tid?

Har du en booket tid til PCR-test i Smørum Idrætscenter eller Græstedgård, vil du blive kontaktet af Region H med mere info.

Kviktest lukker også

Kviktest i Stenløse Kulturhus har sidste åbningsdag fredag den 8. oktober. Det er nationalt besluttet, at alle kvikteststeder i landet lukker i oktober.

Læs mere om testmuligheder, åbningstider mv. her: egedalkommune.dk/corona

Kontakter

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum