LandboUngdom

Patrick Mikkelsen fra Herning valgt ind i LandboUngdoms Hovedbestyrelse

Del

Patrick Mikkelsen har været verden rundt og har bl.a. repræsenteret LandboUngdom i Japan. Virket i Herningegnens LandboUngdom og de mange turer i udlandet har givet ham blod på tanden til at gå efter mere. I dag den 25. september er han valgt ind i LandboUngdoms Hovedbestyrelse.

26-årig Patrick Mikkelsen har rødder i Holstebroegnen og blev valgt ind i Herningegnens LandboUngdom tilbage i 2016, hvor han har besiddet alsidige roller i form af referent, frivillig til traktortræk og meget mere.

Arbejdet i lokalforeningen og de mange erfaringer fra udlandet tager Patrick Mikkelsen med ind i Hovedbestyrelsen.

”Det er det her med at få en anden tilgang til landbruget. Vi har meget at lære af andre lande, hvor der både er en anden anerkendelse af at være landmand og andre måder at drive landbrug på, som vi kan lade os inspirere af. Jeg vil gerne være med til at bygge bro mellem land og by og skabe større forståelse for dansk landbrug,” siger Patrick Mikkelsen.

Patrick Mikkelsen er faglært landmand fra Bygholm Landbrugsskole i Horsens og netop uddannet agro business manager. I Hovedbestyrelsen vil han have fokus på, at ungdomsorganisationen skal favne bredt, og have en finger på pulsen i det politiske spil, så den næste generation af landmænd bliver hørt.

 

Kontakter

Patrick Mikkelsen
nordbymikkelsen@live.dk

Maria Jakobsen
Kommunikationskonsulent
22 91 20 41
mjak@seges.dk

Billeder

Information om LandboUngdom

LandboUngdom
LandboUngdom
Agro Food Park 15, Skejby
8200 Aarhus N

+45 87 40 50 00https://landboungdom.dk

LandboUngdom er en ungdomsorganisation med 46 lokalforeninger og cirka 3.500 medlemmer. Vi er mødested for unge på landet og unge med interesse for livet på landet. LandboUngdom arbejder for at skabe aktivitet for de unge på landet, så det at bo på landet bliver mere spændende.

Følg pressemeddelelser fra LandboUngdom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LandboUngdom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum