Industriens Uddannelser

Patrick fra Valby er ny danmarksmester i grafisk teknik

Del

Patrick Jul Hansen fra Valby har vundet DM i Skills 2020 for grafiske teknikere. Lørdag blev han hyldet af statsminister Mette Frederiksen i Bella Center i København.

Efter tre intense konkurrencedage kulminerede dette års DM i Skills lørdag med kåringen af danmarksmestrene på 45 erhvervsuddannelser i Bella Center i København.

Her kunne Patrick Jul Hansen lade sig hylde som Danmarks bedste grafiske tekniker. Han er i lære hos Kailow A/S og går på TECHCOLLEGE.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad. Jeg havde en rigtig god fornemmelse i løbet af konkurrencen, men man kan jo ikke vide sig sikker, før de kalder ens navn op. Så jeg er glad, og det er alle på mit arbejde, mine forældre og min kæreste også, lød det fra Patrick Jul Hansen efter konkurrencen.

Han tilføjer:

- Det var fedt at være med til konkurrencen og kunne vise faget frem.

Patricks nyvundne trofæ kommer ikke til at stå alene. Sidste år vandt hans kæreste, som er kosmetiker, nemlig i sit fag. Og det var faktisk det, der inspirerede Patrick til at stille op.

- Jeg måtte jo lige se, om jeg kunne hamle op med hende, siger han.

Statsministeren takkede deltagerne og hyldede vinderne

Statsminister Mette Frederiksen overrakte trofæer og uddelte håndtryk til vinderne. Hun benyttede også muligheden for at takke alle deltagerne for deres indsats.

- Først og fremmest en kæmpe tak for at træffe det valg, som i virkeligheden er det sværeste valg – for det er det blevet i dagens Danmark at tage en erhvervsuddannelse. I har taget stilling, I er gået jeres egen vej fordi I vil noget for jer selv og med jeres fag. Kæmpe tillykke til jer alle sammen, lød det fra statsminister Mette Frederiksen.

Danmarks største uddannelsesevent

DM i Skills, Danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelser, holdes en gang årligt. Med flere end 300 deltagere fra 45 fag og op mod 70.000 besøgende er det Danmarks største uddannelsesevent.

Næste DM i Skills holdes i Fredericia i 2021.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Industriens Uddannelser

Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser
Vesterbrogade 6 D, 4.
1780 København V

https://iu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum