Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen styrker direktionen og hæver ambitionerne

Del

Direktør i Patent- og Varemærkestyrelsen, Sune Stampe Sørensen, styrker nu sin direktion med en stærk profil, der skal indgå i de kommende års arbejde med at implementere en ny, ambitiøs forretningsstrategi med fokus på kunder og digitalisering.

Siden Sune Stampe Sørensen tiltrådte som direktør i Patent- og Varemærkestyrelsen, har han fokuseret på at fremtidssikre organisationen. Nu får han selskab af John Jensen, der kommer med en uddannelse som civilingeniør og erfaring fra Rambøll Management Consulting samt PA Consulting Group. Det sker som følge af, at den ene af to vicedirektører, Keld Nymann Jensen, går på pension, efter at have opbygget et stærkt fundament for styrelsen at arbejde videre på.

Den samlede direktion skal stå i spidsen for at positionere styrelsen og indfri ambitionerne om at skabe et velsmurt og digitalt maskinrum, så organisationen fortsat effektivt kan hjælpe alle kunder med lokale og globale vækstambitioner:

”Vi er her for at hjælpe det innovative Danmark godt på vej, så danske virksomheder får udnyttet værdifuld viden og deres mange innovative kompetencer. Det vil vi gerne gøre bedst muligt. Som styrelse bidrager vi med at beskytte gode ideer og skabe et solidt grundlag for vækst, skalering og god forretning,” siger Sune Stampe Sørensen, direktør i Patent- og Varemærkestyrelsen.

Det er en opgave, som ikke bliver mindre fremover.

”Globaliseringen og den øgede digitalisering betyder, at virksomheder mere end nogensinde før har brug for at beskytte deres opfindelser og at sikre kerneforretningen. Derfor skal vi være gearet til at løse flere opgaver og samtidig aktivt bidrage til at løfte vores branche,” siger Sune Stampe Sørensen.

Det kræver en faglig stærk og agil organisation, så iværksættere, små og store virksomheder samt rådgivere i Danmark oplever styrelsen som en organisation, der hjælper med at fjerne sten deres på deres vej, og som er effektiv at samarbejde med.

”Vi har allerede i dag en faglig, stærk organisation med meget specialiserede og dygtige medarbejdere, men vi må også erkende, at vi er på en digital rejse, og vi skal arbejde fokuseret på at indfri de forventninger, vores omgivelser med god grund har til os på det område. Derfor benytter jeg nu anledningen til at skrue op for blandt andet vores digitale ambitioner og ansætter en ny vicedirektør, der både har en tung, faglig baggrund kombineret med en stærk digital profil,” siger Sune Stampe Sørensen.

John Jensen tiltræder som vicedirektør i Patent- og Varemærkestyrelsen den 1. marts 2019.

Kontakter

Tine Heide ThomsenKommunikationschef

Tine er Kommunikationschef i Patent- og Varemærkestyrelsen. Ring til Tine, hvis du vil i kontakt med Patent- og Varemærkestyrelsen.

20 76 92 08tiht@dkpto.dk

Billeder

Information om Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen
Helgeshøj Allé 81
2630 Taastrup

43 50 80 00https://www.dkpto.dk/

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at gøre ideer til forretning.

Vi er den myndighed i Danmark, der udsteder patenter og registrerer varemærker, brugsmodeller og designbeskyttelser.

Herudover arbejder Patent- og Varemærkestyrelsen for at udvikle politik og forbedre betingelserne for brugen af immaterielle rettigheder i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Patent- og Varemærkestyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Patent- og Varemærkestyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum