Krigsmuseet

Påskeferie på Krigsmuseet: Krig og kampvogne

Del

Der er kampvogne på programmet, når Krigsmuseet åbner op for påskeferieaktiviteter hele påskeugen.

Kom til påskeferie på Krigsmuseet og gå på opdagelse i de dramatiske og spændende historier om kampvogne i krig og konflikt.

Se en ægte Leopard-1 kampvogn ude i Tøjhusgården og hør vores dygtige rundvisere fortælle om kampvognens spændende historie – helt fra første verdenskrig over Operation Bøllebank til nutidens kampvognskrig.

Programmet er fyldt: Gæsterne kan blandt andet tage rettet til vores fjernstyrede kampvogne og manøvrere dem rundt om alskens forhindringer. Eller de kan se filmen om hvilke forskellige kampvogne, danske soldater har brugt i gennem tiden og finde ud af, om kampvogne kan dykke.

Skal der konkurreres, kan hele familien udfordre hinanden til et spil kampvognskort. For de mindste er der også tegning og farvelægning.

Hver dag er der aktiviteter for hele familien og fortællinger for både voksne og børn.

Ekstraordinært åbent

Der er i anledning af påskeferien også åbent både mandag d. 11 og d. 18 - der er derfor rig lejlighed til at gå på opdagelse i Krigsmuseets øvrige udstillinger. Her kan gæsterne både tage til Afghanistan og gå i danske soldaters fodspor, lære om Danmarks krige igennem 500 år eller udforske den danske flådes spændende historie.

Læs mere om påskeferien på Krigsmuseet her: https://natmus.dk/museer-og-slotte/krigsmuseet/det-sker/paaskeferie-paa-krigsmuseet/

Hvor, hvor meget og hvornår

Hvornår: 11.-18. april.

Hvor: Krigsmuseet, Tøjhusgade 3, 1220 København.

Det hele er inkluderet i entrebilletten. Det kan gøres i døren eller på https://billet.natmus.dk/entrebillet-krigsmuseet - børn under 18 er gratis.

Fjernstyrede kampvogne kører fra kl. 10.00-15.00.

Fortællinger ved kampvognen i gården: kl. 11.00, 12.00, 13.00 og 14.00.

Kampvognskortene er kun på engelsk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Krigsmuseet

Krigsmuseet
Krigsmuseet
Tøjhusgade 3
1220 København K

41 20 60 80http://krigsmuseet.dk

På Krigsmuseet kommer du tæt på Danmarks krige og krigshistorie.I vores udstillinger kan du rejse med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforske historierne om 21 danske krige de seneste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Følg pressemeddelelser fra Krigsmuseet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Krigsmuseet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum