Frederiksbergmuseerne

PÅSKE I BAKKEHUSETS IDYL

Del

Kom med til den store forårsfejring, når der holdes Påske på Bakkehuset for hele familien, søndag den 10. april kl. 11-17. Oplev et forrygende show af Sebastian Klein, vær kreativ i påske-værkstedet og deltag i ”Den store trille-æg-konkurrence”.

Påske på Bakkehuset
Påske på Bakkehuset

Forårsblomsterne skyder frem over alt og påsken står for døren.

Kom med til den store forårsfejring, når der holdes Påske på Bakkehuset for hele familien.

Indenfor i museet står arkitekterne fra All About A klar med påskeæg og en masse materialer i deres værksted ”BYG og BO – i et æg”.

På husets førstesal kan man male påskeæg, som senere kan bruges i ”Den store trille-æg-konkurrence”, og på plænen foran Bakkehuset står Sebastian Klein klar med et forrygende show.

Det kulinariske Orangeri byder på særlige påskespecialiteter, så man både kan få varmt, koldt, sødt og surt, alt afhængigt af vejret og stemningen.

Program den 10. april:
11:00-17:00: Åbent påske-værksted med arkitekterne fra All About A
13:00: Den store trille-æg-konkurrence
14:00: Sebastian Klein Show
15:00: Den store trille-æg-konkurrence

Husk at du skal have malet dit eget æg for at kunne deltage i konkurrencen, så kom i god tid.

Vi ses til forårsfejring på Bakkehuset, Rahbeks Allé 23, Frederiksberg.

Entré kan købes på dagen. 

Voksne: 75. kr.
Børn: Fri entré

Billeder

Påske på Bakkehuset
Påske på Bakkehuset
Download
Foto: Ludvig Gustav
Foto: Ludvig Gustav
Download

Information om Frederiksbergmuseerne

Frederiksbergmuseerne
Frederiksbergmuseerne
c/o Møstings Hus, Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg

+45 69 13 80 90https://frederiksbergmuseerne.dk/


Bakkehuset 
Rahbeks Allé 23,Frederiksberg

I de første årtier af 1800-tallet summede Bakkehuset af liv og samtaler hos ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbek. Parret åbnede ofte deres hjem for tidens forfattere, meningsdannere og videnskabsfolk, og der opstod et helt særligt rum for store tanker, dialog og kreativitet.

Denne stemning, ånd og tradition holder Bakkehuset i dag i hævd gennem bl.a. udstillinger, workshops, foredrag og langbordsmiddage. Museet er omgivet af en smuk lille historisk have.

I familieafdelingen Eventyrakademiet er H.C. Andersens eventyr fortolket i en scenografisk totalinstallation med indbyggede værkstedsaktiviteter for børn.

Orangeriet /
Frederiksbergmuseernes frokostrestaurant Orangeriet tager udgangspunkt i historiske opskrifter og metoder. Alt er lavet fra bunden, inspireret af, hvad der blev serveret i Kamma og Knud Lyne Rahbeks tid. Orangeriet åbner 1. maj 2022.

Følg pressemeddelelser fra Frederiksbergmuseerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederiksbergmuseerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum