Fredensborg Kommune

Pas på børn og ansatte i kommunens dagtilbud

Del

Børne- og Skoleudvalget opfordrer alle forældre, som har mulighed for det, til at holde deres små børn hjemme indtil jul

Smitten stiger desværre fortsat hurtigt i Fredensborg Kommune. Derfor opfordrer Børne- og Skoleudvalget nu til, at forældre så vidt muligt holder deres børn hjemme indtil jul.

”Det er en rigtig svær tid, hvor mange forældre skal balancere mellem at passe deres job og skærme deres børn og dem selv mod corona. Samtidig har vi som kommune et ansvar for vores medarbejdere, som hver dag skal passe godt på både børnene og sig selv.
Derfor vil jeg på vegne af Børne- og Skoleudvalget gerne opfordre alle forældre, som har mulighed for det, til at holde deres børn hjemme de næste dage”, siger udvalgsformand Per Frost Henriksen, og fortsætter:

”Vi ved, at mange forældre på grund af deres job har behov for pasning af deres børn både før og efter jul, og det stiller vi naturligvis til rådighed. Men vi håber, at vi med denne opfordring kan tage noget af presset i vores dagtilbud og dermed bidrage til at reducere både utryghed og smitte, mens vi venter på at vaccinen bliver rullet ud til alle borgere i landet”.

Kontakter

Udvalgsformand Per Frost Henriksen (A) tlf. 25 13 62 99

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum