Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Parkour, dans og e-sport: Nu er programmerne til julens FerieCamps klar

Del
Juleferien byder på masser af aktiviteter for alle børn og unge i København, når FerieCamp for sidste gang i 2022 åbner dørene for sjov og leg over hele byen.

Julen står for døren, og traditionen tro inviterer Københavns Kommune alle børn og unge til FerieCamp i årets sidste uge. Hen over julen kan børn og unge se frem til et program med e-sport, taekwondo, boksning, rap, dans og meget mere.

Det er fra tirsdag d. 27. til og med fredag d. 30. december, hvor der er lagt op til aktive, sjove og kreative dage for alle i alderen 3-17 år.

"FerieCamp i juleferien giver alle børn og unge i København mulighed for at tage del i givende og kreative aktiviteter i lokalområdet. Jeg håber, at der bliver dannet venskaber og afprøvet nye sportsgrene og aktiviteter over hele byen", siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV)

FerieCamp foregår i ni forskellige bydele. Her er der blandt andet mulighed for at komme til dans og e-sport i Tingbjerg, futsal og taekwondo på Amager og fægtning i Sydhavnen.  

"FerieCamp er i stort set alle bydele. Det er derfor en åben invitation ind i det helt særlige, som foreningslivet er og kan. Her finder man stærke fællesskaber, der danner os som mennesker", siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV)

Som noget nyt i år inviterer Ressourcecenter Ydre Nørrebro, der er et aktivitets-, frivilligheds- og rådgivningscenter for unge mellem 13-18 år, til en camp, hvor de unge i centeret sammen med lokale foreninger står for at afholde aktiviteterne. Her kan du blandt andet komme til parkour, negle-workshop, fodboldturnering, music-lab og fodboldturnering.

Og på Amager, Nørrebro og i Nordvest inviterer foreningen HjerteRum til ”Girl Squad”, som er endagsfestivaler kun for piger. Her er der blandt andet planlagt spa-dag og rap-workshop. Festivalerne afholdes fra d. 27.-29. december.  

Det koster ikke noget at være med til FerieCamp.

Fakta om FerieCamp

  • FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter, som bliver afholdt i de fem store skoleferier.
  • FerieCamp i juleferien foregår fra tirsdag d. 27/12 til og med fredag d. 30/12.
  • Aktiviteterne er for børn og unge mellem 3 og 17 år (bemærk, at der kan være aldersbegrænsning på aktiviteterne, i så fald vil det fremgå af de enkelte programmer).
  • Aktiviteterne på FerieCamp kræver ikke tilmelding, medmindre andet står i programmet.

  • I juleferien er der 10 forskellige FerieCamps i ni bydele fordelt i hele København: Tingbjerg, Husum, Bellahøj, Bispebjerg, Ydre Nørrebro, Indre Nørrebro, Amager Øst, Amager Vest, og Sydhavnen.

  • Se programmerne på feriecamp.dk

Kontakter

Kontakt:

For yderligere information: Kultur- og Fritidsforvaltningens pressetelefon: 33 66 23 45

Billeder

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommunes fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum