Næstved Bibliotek og Borgerservice

På sporet af den tabte tid - nu kan vi endelig få den læst!

Del

Seks tirsdage i træk kan du på Næstved Bibliotek lytte til liveoplæsning af hele bind 1 af Marcel Prousts mesterværk om erindring og kærlighed.

Marcel Prousts roman På sporet af den tabte tid er et ikonisk klassisk værk af den type, som mange har hørt om, men få har læst. Mange går udenom den af frygt for, at den er for svær at læse og fordi den med sine 4000 sider kan virke helt uoverskuelig at gå i gang med. Og det kan da også virke lidt skræmmende.

Men er den nu så svær og uoverskuelig? 

Det har fem bibliotekarer på Næstved Bibliotek sat sig for at undersøge. Og vi vil gerne invitere dig indenfor til højtlæsning af Swanns verden, som er 1. bind i serien. Vi tror, at det er en bog, der egner sig til langsom læsning og fordybelse. Da højtlæsning sænker læsehastigheden, giver det en særlig stemning og oplevelse. En oplevelse vi gerne vil dele med andre.

Gratis, men tilmelding her på Næstved Biblioteks hjemmeside: www.naesbib.dk inden den første gang. 

Datoer - alle dage klokken 11-12
18. februar
25. februar
3. marts
10. marts
17. marts
24. marts

Billedtekster:
Vibeke Sølling er en af de fem bibliotekarer, der læser højt. 
Marcel Proust

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum