Aalborg Kongres & Kultur Center

Overraskende mulighed for en Maroon 5 billet til koncerten i Aalborg lørdag den 1. juni

Del

Over en weekend i slutningen af august sidste år blev koncerten med den amerikanske supergruppe Maroon 5 udsolgt – 16.000 billetter kom på danske og skandinaviske hænder. Nu er der kommet en mulighed for de, som ikke fik en billet i første omgang.

I denne uge kom der så mange tekniske specifikationer fra Maroon 5’s management, at arrangøren turde sætte de sidste godt 1000 billetter i salg. Koncertpladsen har fra start været godkendt til lidt flere publikummer, men da det er den første koncert på Europa Touren Red Pill Blues Tour og koncerten som eneste sted er udendørs i Mølleparken i Aalborg, har der været nogle andre forhold at tage hensyn til i denne planlægning end hos de andre store europæiske spillesteder.

Da arrangøren kunne melde udsolgt, blev der oprettet en venteliste, og de har de seneste 24 timer kunnet købe billetter, og nu sælges de resterende. Heraf er nogle få billetter i Golden Circle og resten er almindelige ståpladsbilletter.

Koncerten arrangeres af Open Air i Mølleparken i samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center samt Live Nation, og billetterne kan købes via akkc.dk eller billetlugen.dk fra torsdag kl. 12.00.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

+45 99 35 55 55http://www.akkc.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Symfoniorkester siger farvel til musikchefen og Jan Kvistborg tiltræder ny stilling i AKKC8.5.2019 16:00:00 CESTPressemeddelelse

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har for nylig offentliggjort en helt ny strategi med lanceringen af bæredygtigt værtskab – Sustainable Hospitality. Til at etablere dette helt nye aktivitetsområde i samarbejde med en lang række aktører fra erhvervs-, uddannelses, turist- og kulturlivet sammen med AKKC og Aalborg Kommune, har Aalborg Symfoniorkesters musikchef besluttet at søge nye og meget anderledes udfordringer i sit arbejdsliv.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum