Dansk Metal

Overenskomst indgået for 150 autovirksomheder

Del

Dansk Metal og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for AutoBranchens ArbejdsgiverForening har i dag indgået en 3-årig overenskomst omhandlende ca. 150 autovirksomheder.

Dansk Metal og Dansk Erhverv Arbejdsgiver for AutoBranchens ArbejdsgiverForening har i dag indgået en 3-årig overenskomst omhandlende ca. 150 autovirksomheder.

Overenskomsten tager udgangspunkt i Industriforliget, og er det første forlig efter gennembrudsforliget.

"Forhandlingerne er foregået i en positiv dialog mellem parterne, og begge parter ser frem til at udvikle samarbejdet til gavn for såvel medlemsvirksomheder og medarbejdere særligt set i lyset af, at vi nu fornyeligt er blevet medlem af Dansk Erhverv Arbejdsgiver", udtaler Formand for ABAF Hans-Jørgen Jørgensen.

"Vi er særligt tilfredse med, at aftalen øger muligheden for fleksibilitet", udtaler Advokat og sekretariatschef Marietta Bak Semholt, Dansk Erhverv Arbejdsgiver.

Sekretær i Dansk Metal Allan Givskov er ligeledes glad for aftalen, som har samme værdi som industriforliget.

"Vi har med denne overenskomstaftale sikret, at de gode tider også giver markante forbedringer, samtidig med der er plads for lokale lønforhandlinger. Vi er også godt tilfreds med, at vi har fået præciseret og tydeliggjort en række bestemmelser i overenskomsten."

Nøgleord

Kontakter

Information om Dansk Metal

Dansk Metal
Dansk Metal
Molestien 7
2450 København SV

33 63 20 00https://www.danskmetal.dk/

Dansk Metal er en fagforening for ca. 108.000 lønmodtagere, der arbejder med it, teknik og mekanik.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Metal

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Metal

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum