Hjørring KommuneHjørring Kommune

Over 20.000 deltog i Naturmødet 2018

Del

Det tredje danske folkemøde om natur sluttede lørdag eftermiddag i Hirtshals.

Foto: Carl Hansen
Foto: Carl Hansen

Dermed blev der sat punktum for tre dages naturdebatter, som i år foregik på højeste niveau, da toppolitikerne fra Christiansborg tørnede sammen over aktuelle naturpolitiske emner i Thunderdome torsdag eftermiddag.

Ulven var selvskrevet som emne for en del af årets debatter, men også bier, skovbrug, økologi og fiskeri var på dagsordenen.

Fredag vandt naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune prisen som Årets Naturformidler 2018 for sit enorme engagement og arbejde med bl.a. sorgramte og demente.

Over 50 debatter, 60 stande og et utal af aktiviteter i og om naturen kombineret med det flotte vejr lokkede over 20.000 deltagere til at lægge vejen forbi Naturmødet i løbet af de tre dage.

Næste års Naturmøde finder sted den 23.-25. maj 2019.

Nøgleord

Kontakter

Leder af Naturmødet

Jesper Lauritsen
Mobil 41 22 65 43
jesper.lauritsen@hjoerring.dk

Billeder

Foto: Carl Hansen
Foto: Carl Hansen
Download
Foto: Carl Hansen
Foto: Carl Hansen
Download
Foto: Carl Hansen
Foto: Carl Hansen
Download
Foto: Carl Hansen
Foto: Carl Hansen
Download

Links

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum