Haderslev Kommune

Over 100 røgalarmer sat op hos udsatte borgere

Del

Borgere i socialpsykiatrien i Haderslev Kommune har fået gratis røgalarmer. Fredag den 25. sætter beredskabsinspektør Mikkel Linnet alarm op i Vojens.

Svage ældre og udsatte borgere har større risiko for at komme alvorligt til skade eller omkomme i forbindelse med brand. Derfor kan det være en rigtig god idé med en røgalarm til netop disse borgere.

I forbindelse med Projekt Brandsikker Bolig har over 100 borgere, der alle er tilknyttet socialpsykiatrien i Haderslev Kommune, fået sat røgalarmer op.

På fredag bliver den sidste alarm sat op. Det sker fredag den 25. august kl. 10, når Mikkel Linnet, beredskabsinspektør fra Brand & Redning Sønderjylland, besøger Caroline, der bor i Vojens. Sammen med Carolines bostøtte Mona vil de sætte røgalarmen op. 

Pressen er meget velkommen til at deltage. Adressen er Odinsvej 367, Vojens.

Brandsikker Bolig er et projekt, der er udviklet af Beredskabsstyrelsen i samarbejde med KL og med støtte fra TrygFonden og er især målrettet ældre borgere og andre udsatte grupper.

Det bærende element i Brandsikker Bolig er brandforebyggende ved hjemmebesøg.

Kontakter

Janne Thiel Doctor, leder af Bostøtterne i Haderslev Kommune, telefon 21 58 91 82.

Mikkel Linnet, beredskabsinspektør, Brand & Redning Sønderjylland, telefon 20 13 17 61.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum