NordicBet

Østjyske restauranter i spil til Michelin-stjerner

Del

Restaurant Koch i Aarhus, Ti Trin Ned i Fredericia og Tree Top i Vejle er blandt NordicBets kandidater til at få deres første Michelin-stjerne på onsdag.

Aarhus er i øjeblikket hjemby for tre Michelin-stjerner fordelt på restauranterne Substans, Gastromé og Frederikshøj Kro. Og kigger man på oddsene fra NordicBet, ser alle tre restauranter ud til at fastholde deres Michelin-status. Herudover melder yderligere tre østjyske outsidere sig i opløbet til årets stjerneregn. Det drejer sig om Ti Trin Ned i Fredericia til odds 4,50, Restaurant Koch i Aarhus til odds 6 og Tree Top i Vejle til odds 6,50.

”Ti Trin Ned ligner et spændende bud på en ny østjysk stjerne, og det samme gælder Koch i Aarhus. Men Michelin Guiden er ekstremt optaget af kontinuitet og stabilitet, og her tvivler vi på, at de føler sig sikre nok på de tre østjyske outsidere. Til gengæld er vi ganske overbeviste om, at Fredrikshøj, Sustans og Gastromé fastholder deres stjerner”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Hos HORESTA er man enig i, at Michelin-anmelderne kan være lunefulde. Fødevarechef Tine Skriver håber dog, at guiden får øjnene op for endnu flere restauranter udenfor København:

”Michelin-inspektørernes uddeling af stjerner kan være utrolig svær at blive klog på, men i HORESTA krydser vi selvfølgelig fingre for endnu et år med stjerneregn. Og gerne endnu flere end sidste år. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at mange flere danske restauranter rundt om i hele Danmark har et gastronomisk niveau, som retfærdiggør denne anerkendelse, og det håber vi selvfølgelig, at Michelin er enige i”, siger Tine Skriver.

Den franske spiseguide offentliggør de nordiske Michelinstjerner onsdag den 22. februar.

Hvor mange stjerner får Frederikshøj?

1 stjerne     1,20
2 stjerner    3,80
3 stjerner    75
 

Hvilke restauranter får mindst én stjerne?

Kokkeriet                                         1.10
Substans                                         1.20
Gastromé                                        1.20
Ti Trin Ned                                      4.50
Restaurant Koch                              6.00
Tree Top                                         6.50

Find spillet på www.nordicbet.dk under Gastronomi – Danmark – Michelin

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum