Business Wire

ORGANON

Del

Organon lanceres som ny sundhedsvirksomhed til kvinder

Organon (NYSE: OGN) har i dag lanceret sig som den første og eneste globale sundhedsvirksomhed af dens størrelse med ét specifikt mål: at skabe en bedre og sundere hverdag for alle kvinder. Med et lederhold bestående primært af kvinder, har virksomheden hovedsæde i USA, med kontorer verden over, inklusiv i København, Espoo, Oslo og Stockholm. Organon har flere end 60 produkter på tværs af en global profil, som vil tjene mennesker i over 140 lande, med næsten 80% af dens årsomsætning på cirka 6,5 milliard amerikanske dollars genereret uden for USA.

“Det er spændende at kunne stå i spidsen for en ny og dynamisk virksomhed med sådan et stærkt formål – at dedikere sig til at forbedre sundhedsresultater for kvinder,” siger Simon Nicholson, administrerende direktør for Organon UK&ENI Gruppe (Storbritannien, Irland, Israel, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Letland, Litauen, Estland og Island). “Nye opkøb og samarbejdspartnere kommer til at hjælpe Organon med at udvide ud over vores kernekompetencer inden for prævention og fertilitet, således at vi kan opfylde kvindernes sundhedsbehov i alle livets stadier. Dette drives af et fornyet fokus på vores sundhedsprodukter til kvinder, lanceringen af flere biosimilære lægemidler, samt at lægge fornyet energi i vores tillidsvækkende brands indenfor dermatologi, smertelindring, respiratoriske sygdomme og kardiovaskulære sygdomme.”

“Vores styrke kommer ikke kun fra vores lægemidler og løsninger men også fra det mangfoldige hold af Organons grundlæggere, vi har samlet til at lancere denne unikke virksomhed. Denne mulighed står alle vores hjerter nær, og det vi gør betyder virkelig noget.”

Mangfoldig produktportefølje vil drive vedvarende vækst: Organon vil udforske nye muligheder og samarbejdspartnere på tværs af dens tre vigtigste grundpiller: kvindesundhed, biosimilære lægemidler og etablerede brands:

  • Kvindesundhed: Organon har et dedikeret hold med fokus på at forbedre adgang til præventionsmidler og fertilitetsprodukter, såvel som et omfattende undervisnings- og træningsprogram til at hjælpe kvinder og sundhedspersonale med at forstå de muligheder, som er tilgængelige for dem. Der er fortsat en tendens i retning af langtidsvirkende reversibel prævention og et stort marked for fertilitetsbehandling med uudnyttet potentiale drevet af skiftende sociale omstændigheder.
  • Biosimilære lægemidler: Vi bygger videre på vores allerede voksende forretning – dette dynamiske marked byder på flere muligheder for produktlanceringer i de kommende år. Det er et voksende kerneområde, med potentiale til at skabe værdi for både Organon, sundhedsvæsenerne og patienter i Danmark, Finland, Norge og Sverige.
  • Etablerede Brands: Vi puster nyt liv i porteføljen Etablerede Brands, således at vi kan maksimere markedsledende, velkendte mærker, som strækker sig over vigtige behandlingsområder, såsom kardiovaskulære og respiratoriske sygdomme, smertelindring, knoglesygdomme og dermatologi.

Kvinder i centrum: Organons tilgang til innovation: Organons filosofi angående forskning og udvikling er at opbygge en virksomhed omkring patientbehov, med det formål at identificere og fremme sundhedsmulighederne for kvinder, som vil gøre det muligt for dem at leve deres bedst liv hver dag.

Virksomhedens omfattende internationale kapaciteter indenfor klinisk udvikling og patientsikkerhed, såvel som regulatoriske og medicinske sager betyder, at den er velplaceret i forhold til at identificere lovende lægemidler, diagnostik og apparater med det største potentiale for at påvirke kvindelig sundhed.

“I alt for lang tid er kvinder blevet fortalt, at de skal acceptere flere almindelige lidelser, såsom kraftige, smertefulde og uregelmæssige menstruationsblødninger, forstoppelse og menopause,” siger Jennifer Olovson direktør for Nordic Business Unit, Organon UK&ENI. “Organons mission er at ændre på det. Vi tror på, at ved at identificere sygdomme tidligere og ændre sygdommens forløb, kan vi øge livskvaliteten for kvinder i alle livets stadier.”

For at markere virksomhedens første dag på børsen, har Organon samlet hundredvis af stemmer fra alle verdenshjørner for at skabe den såkaldte “Wall of Voices” (Mur af Stemmer), en multimedia kunstinstallation uden for børsen i New York, som symboliserer Organons løfte til at lytte til de behov og udfordringer, som kvinder har. “Wall of Voices” deler stærke perspektiver, stemmer og billeder af kvinder, som belyser de sundhedsmæssige emner, der er vigtige for dem.

Installationen “Wall of Voices” er tilgængelig på HereForHerHealth.com. Kvinder verden over kan tilføje deres stemmer ved at gribe mikrofonen ved HereForHerHealth.com.

Læs mere om Organon ved at besøge organon.com.

Om Organon

Organon (NYSE: OGN) er en global sundhedsvirksomhed skabt som en afgrening af Merck for at fokusere på at forberede sundhed for kvinder gennem hele livet. “Her for kvindernes sundhed”– virksomheden har en produktportefølje på flere end 60 lægemidler og produkter over en bred vifte af behandlingsområder. Drevet af en portefølje indenfor reproduktiv sundhed, samt en voksende forretning indenfor biosimilære lægemidler og et solidt fundament af etablerede mærker, skaber Organons produkter sunde pengestrømer, som vil understøtte investeringer i fremtidige muligheder for vækst indenfor kvindesundhed, inklusivt forretningsudvikling. Ydermere går Organon efter muligheder for at samarbejde med biofarmaceutiske investorer, som ønsker at kommercialisere deres produkter ved at gøre brug af virksomhedens størrelse og tilstedeværelse på hurtigt voksende internationale markeder.

Organon har en global profil med betydelig størrelse og rækkevidde, kommercielle kapaciteter i verdensklasse og cirka 9.000 ansatte med hovedsæde i Jersey City, New Jersey, USA.

For mere information besøg www.organon.com og find os på LinkedIn og Instagram.

Fremadskuende erklæring fra Organon & Co., Jersey City, N.J., USA

Denne pressemeddelelse fra Organon & Co., Jersey City, N.J., USA (“virksomheden”) kan indeholde “fremadskuende erklæringer” i henhold til "safe harbour"- bestemmelser i den amerikanske Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Disse erklæringer er baseret på de nuværende holdninger og forventninger af virksomhedens ledelse og er underlagt væsentlige risici og uvisheder. Hvis de underliggende formodninger viser sig at være forkerte eller risici eller uvisheder bliver til virkelighed, kan det bevirke at, de faktiske resultater bliver væsentligt anderledes end dem, som er fremsat i de fremadskuende erklæringer.

Risici og uvisheder omfatter, men er ikke begrænset til, generelle industrivilkår og konkurrence; generelle økonomiske faktorer, herunder rentesats og valutavekselkursfluktuationer; påvirkningen af det nylige globale udbrud af ny Coronavirussygdom (COVID-19); påvirkningen af reguleringen af lægemiddelindustri og sundhedslovgivning i USA og internationalt; den globale tendens mod indeslutning af sundhedsomkostninger, teknologiske fremskridt, introduktionen af konkurrerende produkter og patenter; udfordringer som medfølger produktudvikling, herunder at få myndighedsgodkendelse; virksomhedens evne til med held at forudse fremtidige markedsforhold; produktionsproblemer eller forsinkelser; den finansielle ustabilitet af internationale markeder og misligholdelse af statsgæld; effektiviteten af virksomhedens patenter og anden beskyttelse af innovative produkter; og eksponering for retssager, herunder patentretssager og/eller regulatoriske sager.

Virksomheden har ingen forpligtelser til offentligt at opdatere nogle af de fremadskuende erklæringer, på baggrund af nye informationer, fremtidige hændelser eller noget andet. Andre faktorer, som kan bevirke, at resultaterne er væsentligt anderledes end dem, beskrevet i de fremadskuende erklæringer kan findes i virksomheds indberetninger til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), tilgængelige på SEC’s Internetside (www.sec.gov ).

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Information om Business Wire

Business Wire
Business Wire
101 California Street, 20th Floor
CA 94111 San Francisco

http://businesswire.com

Følg pressemeddelelser fra Business Wire

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Wire

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum