Salling Group

Organisationstilpasning i Salling Groups centrale funktioner

Del

Salling Group gennemfører i dag en organisationstilpasning af virksomhedens centrale funktioner. Ændringerne berører support- og back office-funktioner, som ikke er direkte kundevendte.

Salling Group gennemfører i dag en organisationstilpasning af virksomhedens centrale funktioner. Ændringerne berører support- og back office-funktioner, som ikke er direkte kundevendte.

Målet med den nye organisering er at udøve rettidig omhu og sikre, at Salling Group forbliver yderst konkurrencedygtig og derfor også i de kommende år vil kunne tilbyde kunderne rigtig god service og de laveste priser.

De seneste år har Salling Group udviklet organisationen og implementeret nye systemer samt stabiliseret driften, så virksomheden i dag er særdeles solidt funderet. Som led i tilpasningen forenkles Salling Groups centrale funktioner, og ansvar flyttes ud i organisationen for at skabe kortere beslutningsgange tættere på kunderne. Det betyder, at Salling Group har mulighed for at øge investeringerne i dele af forretningen, og at evnen til at investere langsigtet i virksomhedens vækstområder bevares.

Tilpasningen berører ca. 200 medarbejdere i form af omplacering, opsigelse eller ændrede ansættelsesvilkår. Alle direkte berørte kolleger tilbydes uddannelse i den mellemliggende periode samt outplacement-forløb, som fortsætter, indtil hver enkelt er i nyt job. I en virksomhed af Salling Groups størrelse åbner der sig løbende nye jobmuligheder, og virksomheden håber at kunne genansætte så mange som muligt. Salling Group ansætter hver uge 300-400 nye medarbejdere på hovedkvarterer, lagre og i butikker.

- Desværre betyder tilpasningen, at vi må tage afsked med dygtige kolleger, som jeg gerne vil takke for hver især at have ydet en rigtig stor indsats. Vi gennemfører en målrettet indsats for at hjælpe alle i deres søgen efter job. Vi håber selv at genansætte så mange som muligt, når der atter viser sig åbninger i Salling Group, siger administrerende direktør Per Bank.

Salling Groups overordnede strategi påvirkes ikke af organisationsændringen, ligesom der ikke er planlagt øvrige tilpasninger af virksomheden. Salling Group forventer stadig at levere et solidt resultat for 2019. Salling Group beskæftiger ca. 48.000 medarbejdere fordelt på tre lande, heraf ca. 35.000 i Danmark.

Kontakter

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum