Turbine Forlaget A/S

Opskrifter på vegetariske hverdagsmåltider

Del

Nye opskrifter fra forfatteren til kogebogssuccesen "Megavega." Sara Ask og Lisa Bjärbo har endnu engang været i køkkenet for at lave lækre vegetariske retter. Og nu kan du gøre dem kunsten efter. "Kaosvega" indeholder over 50 nye, grønne opskrifter, der gør det lettere at spise mere grønt.

Det er torsdag. Du har haft en middelmådig dag på arbejdet. Du er træt og sulten, og det føles ikke særligt spændende at skulle stå foran et varmt komfur. Men frygt ikke! Nu er hjælpen her.

Kaosvega er til dig, som gerne vil lave magi ved middagsbordet, men ikke gider arbejde dig ihjel for at kommer dertil. Med Tyren Ferdinand som ledestjerne har succesforfatterne bag bogen Megavega skabt over 50 helt nye opskrifter på vegetarisk hverdagsmad, der er hurtigt at smide sammen og ikke kræver en masse mystiske ingredienser for at bliver superlækkert. Lav quesedillas på et kvarter, smid en skøn lasagne sammen, eller lav nektarinpasta med honningristede mandler i en håndevending. På den måde får du tid til alt det andet, som også er vigtigt: at sætte sig ned i ro og mag, nyde maden og dufte til krydderurterne.

Kaosvega er delt ind i følgende kategorier:

Hverdagsgrønt, der rummer enkle hverdagsretter til hele familien
Less is more, der er retter med få ingredienser.

Soloretter, til dem, der bor alene og ikke gider spise det samme hele ugen.

Det er saucen, der gør det – retter hvor saucen er det bærende element.

Simple søde sager – fordi der også skal være lidt dessert.

Sara Ask er diætist, madskribent og foredragsholder.

Lisa Bjärbo er journalist og forfatter til over tyve bøger.

Fakta om bogen:

Titel: Kaosvega
Forfattere: Sara Ask og Lisa Bjärbo
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740671995
Sidetal: 158
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 16. august 2021


Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Filosofisk og smuk billedbog om en bæredygtig fortid og fremtid26.8.2021 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Jonas Kleinschmidt har skrevet en smuk og poetisk historie om to søstre i en fjern fortid, inspireret af den amerikanske Ursula Le Guins feministiske essay "Bæreposeteorien" om fiktion, der bl.a. argumenterer for, at der findes en anden og mere bæredygtig måde at fortælle historier på. I stedet for at fortælle spyddets, heltemandens og jægerens historie, fortæller Kleinschmidt samlernes historie.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum