Din Tekstforfatter

Opnå dine mål med trivsel - MINDCPH

Del

Samfundet er i dag bygget op af konkurrence, hvilket er noget vi mest ser ude i erhvervslivet, men samtidig noget vi også kan mærke i privaten. Det kommer af forventninger, forventninger fra andre og ikke mindst forventninger fra os selv, at kunne undgå ikke at rive sig med af andres tanker er nemlig en næsten umulig kunst. Samtidig er ambitionerne til os selv ikke mindsket, tværtimod er vores ambitioner til livet og fremtiden voksende og større end nogensinde før, da vi lever i en tid hvor alt, til en vis grad er muligt.

Angst, stress og depression er i dag ord som hyppigt bliver brugt til at beskrive samfundslivet og problemerne hos unge samt voksne mennesker. Disse problemer kommer for eksempel af den konkurrence som er blevet en tæt allieret til samfundet, men der må være en måde at kunne indgå i konkurrencesamfundet uden at mærke til problemer og uden at gå ned på sin egen trivsel. En løsning finder du for eksempel hos mindcph, hvor du kan tilgå metakognitiv psykologi og arbejde med din oplevelse når du bliver mentalt påvirket.

Erhverv eller privat

Mind CPH tilbyder hjælp til alle som lider af stress, angst eller depression. Det kan være svært selv at finde ud af hvorfor man føler som man gør, og hvad man kan gøre for at få det bedre. Derfor er det nødvendigt at tage imod hjælp udefra, som pårørende kan det også være vanskeligt at hjælpe og gøre en forskel, hjælpen må derfor findes andre steder, for eksempel på ovenstående link. Steder hvor muligheden for at opleve disse lidelser og dermed steder hvor det kan være fornuftigt at være observant, er i erhvervslivet.

Mennesker drives af ambitioner og mål, de drives af ønsket om at opfylde disse mål, når vi brænder for at få tingene gjort og for vores arbejder er det der vi gør en forskel. Det kan dog være farligt at sætte for meget på spil for at opnå sine drømme, for i kampen kan man hurtigt glemme alt andet omkring sig, og udelukkende se sit mål foran sig, deri kan man også komme til at glemme sig selv. Er du i et erhverv er det vigtigt at have fokus på at alle trives i deres arbejde og med det de gør. Uden at have en passion og ambition vil der aldrig skabes en forandring, men uden at have sig selv med i spillet, vil afstanden til målet aldrig nærme sig.

 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Flere børn får telefoner op til skolestart: Sådan passer de bedst på dem2.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når skolestarten er over os, er det ikke kun penalhuse, nye blyanter og hæfter, der står på indkøbslisten. Børn bliver nemlig yngre og yngre, når de får deres første mobiltelefon, og ser vi bort fra jul, er skolestart den oplagte mulighed for forældre at købe den eftertragtede elektronik. Det giver blandt andet mulighed for at lave legeaftaler i skolen og holde kontakten mellem børn og forældre til og fra skole – og det ses i mængden af børn typisk fra 8 år, der har de spritnye, skinnede telefoner med efter sommerferien.

Nye undersøgelser: En god leder sikrer trivsel på arbejdspladsen1.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Trivsel på arbejdspladsen kommer fra mange retninger. Undersøgelser viser, at en af dem, og måske den vigtigste, er forholdet mellem leder og medarbejder. Forholdet kan se ud på mange måder: Måske er det afslappet, personligt og komplet åbent, eller måske er det høfligt, venligt og en anelse distanceret. Begge scenarier kan give trivsel, men ser forholdet derimod anstrengt, anspændt og lukket ud, er der en stor risiko for, at trivslen falder blandt medarbejderne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum