Ishøj Kommune

Oplev Vitello som teaterforestilling i Ishøj

Del

Vitello er en sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker. Den spiller i KULTURIUM Musikteater i Ishøj den 23. og 24. marts kl. 13 og 15

Kim Fupz Aakesons Vitello-bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello. Otte af disse er med i denne forestilling.

Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Vitello leder efter en far, han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William.

I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Han finder altid på noget - enten sammen med de irriterende venner eller også bare sammen med sig selv.

Forestillingen er produceret af Louise Schouw Teater.

Billetter koster 65 kr. for børn og 145 kr. for voksne og købes på Ticketmaster.dk/ikc eller i KULTURIUMs billetsalg på Ishøj Østergade 28.

Kontakter

KULTURIUM Musikteater: tlf. 61 93 64 31

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum