Ishøj Kommune

Oplev Viggo Mortensen i Ishøj

Del

Kulturium Biograf i Ishøj viser filmen ”Falling” fra den 12. november. Filmen er instrueret af Viggo Mortensen, som også spiller en rolle i det intime drama om en mands forhold til sin aldrende far

John Peterson (Mortensen) bor med sin partner Eric og deres adoptivdatter Monica i det sydlige Californien. Hans far, Willis (Henriksen/Gudnason), er landmand, og hans holdninger og opførsel kommer af en langt mere traditionel tid og familiemodel.

Da Willis rejser til Los Angeles for at besøge Johns familie og lede efter et sted at gå på pension, kolliderer deres to verdener.

Willis’ opførsel kan både være bidende og sjov – med udbrud, der chokerer hans liberale familie. Det gør ham elskelig for barnebarnet Monica, men det bliver næsten for meget for John, da der rippes op i gamle sår, og nye skabes undervejs.

Mange følelser i spil

Willis’ hukommelse forsvinder hastigt, og hans tanker ledes tilbage til hans første kone, Gwen: En kærlighed, der stadig har et solidt tag i ham en hel menneskealder senere.

Imens far og søn konfronterer de omstændigheder, som har skabt splittelse mellem dem, ser vi op- og nedturene i deres forhold gennem 40 år, og deres forskellige erindringer om Johns mor, Gwen - fra mørke til lyse tider, fra vrede og jalousi over accept, latter, og den hårdt tilkæmpede gunst.

Du kan se filmen i Kulturium Biograf den 12.-18. november kl. 19, og den 19.-25. november kl. 14.

Kontakter

Kulturium Musikteater og Biograf: 61 93 64 30 / 43 54 55 11

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum