Ishøj Kommune

Oplev syngepiger med egen playboy i Ishøj

Del

Kom og oplev syngepigerne Yvonne og Dorthe, som underholder sammen med playboy Mogens i Kulturium Musikteater i Ishøj. Det sker i forbindelse med den kommende senior café med dans den 28. september kl. 14

Kulturium Musikteater samarbejder en del med foreningen Ældre i Bevægelse, og det er netop tilfældet i forhold til dette arrangement. Alle interesserede kan dog købe billet og deltage på lige fod med øvrige gæster.

Nu er det igen muligt både at synge og danse, så du kan bare komme an – også uden dansepartner.

Kaffe på kanden, kage på fadene og fadøl i hanerne

Vores trofaste kapelmester Allan Steen spiller op til dans og synger lidt med på velkendte numre. Det er altid hyggeligt til senior café - der er god stemning og søde mennesker i lokalet.

Gæsterne starter med kaffe og kage, som er med i billetprisen. Nye bekendtskaber opstår hos nogle, mens andre hygger sig med gode venner både i og uden for foreningen. Baren er selvfølgelig åben og sælger diverse drikkevarer til rimelige priser.

Syngepiger garanterer højt humør

Til hver af de to årlige senior café arrangementer optræder en gæstesolist ca. midtvejs i løbet af de tre timer, som arrangementet varer. Og denne eftermiddag garanterer syngepigerne med playboy for højt humør, sus i skørterne og glimt i øjet.

De har bladret i den store syngepigesangbog og valgt de allerbedste muntre viser og gamle, glade syng-med-sange, der gør livet lidt dejligt og meget festligere.

Gå ikke glip af denne eftermiddag – køb billet på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Billetter koster 85 kr., og der gives 20% rabat til kunder med guld- og sølvkort samt medlemmer af Ældre i Bevægelse.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum