Ishøj Kommune

Oplev stærke farver og kram på lærreder i Ishøj

Del

Annette Mahoney udstiller abstrakt kunst i Kulturium Musikteater i Ishøj i november. Motiverne tager afsæt i virkeligheden. Kig forbi alle dage kl. 14-20 og nyd udstillingen. Caféen er samtidig åben og klar til at sælge drikkevarer.

Annette Mahoney begyndte først at male i 2018. Det skete ved en ren tilfældighed i en sen nattetime. Og siden da har hendes liv været fuld af malerpletter på tøjet, smadrede negle og lange køreture med bagsædet fyldt af lærreder.

Det var en kærlighedsaffære lige fra starten. Annette maler ofte abstrakte motiver, og de udspringer altid af noget som fylder i hovedet – enten på det personlige plan eller mere overordnet. Under nedlukningen i forbindelse med cvid-19 begyndte hun fx at male kram. Alle mulige slags.

Det optog Annette meget og endte på lærredet, fordi hun savnede, at vi kunne røre ved hinanden.

”At male er for mig ligesom at føre dagbog. Det, jeg oplever ender på lærredet,” siger Annette Mahoney, som glæder sig til at vise sin kunst frem for borgerne i Ishøj og omegnen.

Annette har udstillet flere andre steder tidligere.

Kontakter

Annette Mahoney: tlf. 2845 1636
Kulturium Musikteater: tlf. 6193 6430 / 4354 5511

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum