Ishøj Kommune

Oplev Søs Fenger i Ishøj Kultur Café

Del

Fredag den 16. februar klokken 20 har du mulighed for at opleve den folkekære sanger Søs Fenger helt tæt på med sit fantastiske liveband i Ishøj Kultur Café

Hun er i topform, en af landets bedste vokalister og kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Glæd dig til en koncert, hvor Søs Fenger, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde. Mellem numrene vil hun også fortælle om sin store passion - at gøre en forskel i samfundet, samt om musikken og de virkelige historier bag de mange gode sange. 

Billetter

Køb din billet på billetlugen.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28. Billetterne koster 200 kr. i forsalg. Er du medlem af Kulturcaféens Venner koster billetten 100 kr. Du skal vise dit medlemskort, og derfor kan du kun købe medlemsbilletter i Ishøj Kultur Café.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum