Ishøj Kommune

Oplev nostalgi og 70’er-stemning i Ishøj Byhave

Del

Den næste sommerkoncert i Ishøj Byhave finder sted lørdag den 7. juli kl. 14 og byder på gratis adgang til en underholdende eftermiddag med Danmarks John

Der er tale om en ægte dansk hyldest til den folkekære John Mogensen, når kopibandet ”Danmarks John” leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog.

De gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner.

Få en unik koncertoplevelse

Frontfiguren, der har en slående lighed med John Mogensen, krydrer sammen med bandet deres optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 1970’erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid.

Det musikalske lydbillede bliver nøje genskabt, og der opstår en magi, som ikke er til at tage fejl af, når Danmarks John træder op og blandt sætter fut i fejemøget.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum