Knuthenborg Park & Safari

Oplev magisk stemning i Dinosaurskoven i Knuthenborg

Del

I efterårsferien bliver Dinosaurskoven endnu mere (u)hyggelig, når det bliver aften i Knuthenborg. Dinosaurerne vækkes til live med lys og røg, som giver en helt ny og magisk oplevelse af Danmarks i forvejen mest fantastiske dinosauroplevelse.

Gæsterne i Knuthenborg får i efterårsferien mulighed for at opleve (u)hyggen, når dinosaurerne vækkes til live. Dinosaurskoven kan opleves på en helt ny måde, når den indhylles i røg og lys, som får dinosaurerne til at virke endnu mere livagtige. 

Dinosaurerne i Dinosaurskoven er normalt ekstremt livagtige, med bevægelser og mange lyde. Oplevelsen bliver nu endnu mere spektakulær, når lys i mange farver og røg løfter oplevelsen til nye højder, udtaler Adm. Direktør Christoffer Knuth. Vi glæder os meget til at give gæsterne en fantastisk oplevelse. Allerede nu kan Camp-gæsterne opleve det hver aften og tilbagemeldingerne har været overvældende positive.

Oplevelsen er stærkest, når mørket falder på og derfor udvides åbningstiderne i efterårsferien til kl. 20.00. Dyrene kan opleves i den normale åbningstid fra kl. 10 - 17, bl.a. med fodringer, besøg i elefantstalden og foredrag i Knuthenborgs Naturhistoriske Museum, der gør efterårsferien endnu mere lærerig. Dinosaurskoven vækkes til live fra kl. 18 - 20. Sidste mulighed for indkørsel er kl. 17.

Installationen er opsat af Vigsø, der er specialister i energirigtige løsninger, der samtidig giver en fantastisk oplevelse: ”Vi har skabet en helt unik oplevelse i fantastiske rammer, hvor røg og lys understøtter hinanden og gør dinosaurerne endnu mere levende. Der er tænkt på energiforbruget og den mest energifokuserede løsning med LED pærer, så strømforbruget pr. aften kun svarer til ca. 3 familiers døgnforbrug”, udtaler Kenneth Jakobsen fra Vigsø.

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Video fra Dinosaurskoven i Knuthenborg

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Knuthenborg Park & Safari

Knuthenborg Park & Safari
Knuthenborg Park & Safari
Knuthenborg Allé 2
4930 Maribo

https://www.knuthenborg.dk/

Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark. Her oplever du 1.000 vilde dyr i naturlige miljøer og nogle af verdens mest velbevarede skeletter af permdyr og dinosaurer. Dinosaurerne kommer til live i vores vilde dinosaurskov og suset i maven er sikret på landets største naturlegeplads. Den komplette naturoplevelse får du, når du vågner op til snabeltrut eller tigerbrøl i Knuthenborg Camp. Dét er en oplevelse vildere.

Vores ønske er at skabe en komplet familieoplevelse, hvor evolutionshistorien giver perspektiv til, hvordan vi er i naturen. Vi tror på, at bæredygtighed, dyrevelfærd og de truede dyrearters overlevelse er fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra Knuthenborg Park & Safari

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Knuthenborg Park & Safari

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum