Ishøj Kommune

Oplev Mads Mikkelsen, Lars Ranthe og Thomas Bo Larsen i den nye danske film ”Druk”

Del

Biografklub Danmark åbner sæsonen med ”Druk” med Mads Mikkelsen i hovedrollen. Filmen har premiere den 24. september og bliver vist i Kulturium Biograf i Ishøj i de tre efterfølgende uger

Druk er et morsomt, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

Vi møder fire gymnasielærere og venner, der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige.

Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen.

I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogle, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser.

Billetprisen i Ishøj er 80 kr. Medlemmer af Biografklub Danmark kan se filmen til halv pris.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum