Ishøj Kommune

Oplev karikeret kunst og tegneserieagtige former

Del

Ishøj Kultur Café kradser i overfladen og lader tabuer kommer frem i næste kunstudstilling. Se udstillingen fra den 1. august og frem til 29. august

Britt Liv Erdmann bor på Vestegnen, er autodidakt og har malet siden vinteren 2016. Hendes tilgang til kunst er, at det ikke kun skal være pynt eller til behag. Kunst skal kradse i overfladen og bringe temaer, der normalt er tabubelagt, frem.

Erdmann kredser om temaer fra sit eget liv og maler mennesker, der har påvirket hende på godt og ondt. Resultatet bliver motiver, der kombinerer flere personer, og er malet på en karikeret og tegneserieagtig måde.

Udstilling gav blod på tanden

Udstillingen er sammensat af flere små serier med hver deres tema. De indeholder ofte forskellige genstande, der symboliserer og hentyder til fortællingerne i malerierne.

Efter at have malet i et år afholdt Britt sin første udstilling, og det gav blod på tanden. Hendes gå-på-mod har siden resulteret i udstillinger hver måned i København og omegn.

Denne spændende kunstudstilling kan opleves mellem 1. og 29. august på Ishøj Østergade 28. Åbningstiden er alle dage kl. 13.30 – 20 indtil 15. august – derefter kl. 10-20 på hverdage og kl. 14-20 i weekender.

Kontakter

Britt Liv Erdmann, e-mail: britt9liv@gmail.com
Ishøj Kultur Café, telefon: 43 54 55 11 (kl. 14-19)

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum