Ishøj Kommune

Oplev John Mogensens liv på det store lærred

Del

Fra den 8. marts kan du se filmen ’Så længe jeg lever’ i Ishøj Bio. Det er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv

Rasmus Bjerg spiller hovedrollen i 'Så længe jeg lever'.
Rasmus Bjerg spiller hovedrollen i 'Så længe jeg lever'.

John Mogensen lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som ’To mennesker på en strand’, ’Så længe jeg lever’ og ’Fut i fejemøget’.

I filmen ’Så længe jeg lever’ følger vi Mogensen fra barndommen til sit første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med ’Der er noget galt i Danmark!’. På sidelinjen står hustruen Ruth, og deres tumultariske ægteskab er sangerens eneste holdepunkt i en musiktilværelse, der domineres af lidenskab, angst og alkohol.

En hårdt kæmpende kunstner

Instruktør og manuskriptforfatter Ole Bornedal går i sit portræt helt tæt på den lidende kunstner, der kæmper en indvendig og opslidende kamp mod sine egne dæmoner, sit perfektionistiske krav og søgen efter det fuldkomne.

’Så længe jeg lever’ er dog også en humoristisk skildring af Danmark i 1970'ere, hvor flere af datidens store personligheder som Otto Brandenburg, Johnny Reimer og politikeren Erhard Jakobsen portrætteres.

Hovedrollen spilles af Rasmus Bjerg, der har indspillet flere af John Mogensens gamle klassikere som 'Der er noget galt i Danmark' og 'Fut i fejemøget' og tog hele 12 kilo på til rollen.

Billeder

Rasmus Bjerg spiller hovedrollen i 'Så længe jeg lever'.
Rasmus Bjerg spiller hovedrollen i 'Så længe jeg lever'.
Download
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum