Ishøj Kommune

Oplev Ivan Pedersen & Trio i Ishøj Kultur Café

Del

50 år på scenen og stadig spil-levende. Bundrutinerede Ivan Pedersen giver – sammen med sin trio - koncert den 11. april kl. 20 i Ishøj Kultur Café

Sangeren Ivan Pedersen har været i gang i snart to menneskealdre - og han har stadig hjertet med. Det er vel i orden at gå på pension, når man er 67 år gammel. Det er imidlertid ikke tilfældet med dansk musiks Grand Old Man - Ivan Pedersen, som har stået på scenen i mere end 50 år.

Men det kunne Ivan ikke drømme om, og heldigvis for os, er han stadig en af landets bedste sangere. Det hørte vi tydeligt efter den meget velbesøgte 50 års-jubilæumstur, hvor Ivan blandt andet præsenterede os for sit seneste album-udspil ”Min verden er venlig”.

Klar til at optræde igen

Efter en veloverstået hjerteoperation sidste år er Ivan atter i fulde omdrejninger, og ledsaget af sin fremragende trio kan du se frem til en aften med supermusikere, der gennem årene næsten er groet sammen med Ivan. Du kommer til at genhøre gamle kendinge, numre fra det seneste album, og hvem ved, hvad der ellers kommer til at ske?

I reglen disker Ivan op med små historier om dagligdagens begivenheder med bidske, kærlige pointer, så vi ser frem til en aften med grin, smil og enkelte hårrejsende øjeblikke.

Billetter koster 225 kr. i forsalg og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 200 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum