Ishøj Kommune

Oplev guitar-legenden Billy Cross i et musikalsk talkshow

Del

Billy Cross, som har rundet de 70 år, går på scenen i Ishøj Kultur Café den 19. april klokken 20. Her præsenteres du for beskidt sydstatsblues, klichéfri rock’n’roll og inderlige ballader

Billy Cross besøger Ishøj.
Billy Cross besøger Ishøj.

På denne torsdag aften kommer gryden i kog, når Billy Cross besøger Ishøj med et forrygende live-solo-show krydret med farverige historier fra de mange år i musikbranchen. Fra mikrofonen vil flyde masser af anekdoter fra starten af 60’erne i New York, om jamsessions med de helt store stjerner som fx Jimi Hendrix. Billy har tidligere spillet med Meatloaf, Link Wray, Robert Gordon, Sha Na Na og Musicalen HAIR på Broadway. Så der bliver nok at tale om.

Rødderne fornægter sig ikke

Du vil kunne høre om Bob Dylan, som blev blæst bagud af Billy Cross i slut 70’erne og ef-terfølgende tog Cross med i studiet på to plader og på turné verden over. Billy har en sjælden entusiasme for og dyb kulturel forståelse af den amerikanske musiktradition 1927-2016.

Han har, siden han bosatte sig i Danmark, været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, bag studiemikrofonen og bag mixerpulten, hvor navne som Dr. Hook, Dalton, Björn Afzelius, CV Jørgensen, Pretty Maids, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lillholt og Søs Fenger alle har nydt mere end godt af Billy Cross’ unikke tilgang til musikken. Alt sammen leveret med en energi og et overskud, som er uforfalsket og smittende, ganske enkelt, fordi Billy Cross elsker at optræde for publikum.

Et stykke kulturhistorie

Det vil højst sandsynligt blive en virkelig spændende aften - nærmest et stykke kulturhistorie – og spørgsmål fra salen til slut er velkomne.

Billetter koster 150 kr. i forsalg. Du kan købe billet på Billetlugen.dk eller i kulturcaféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 125 kr.

Kontakter

Billeder

Billy Cross besøger Ishøj.
Billy Cross besøger Ishøj.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum