Sennheiser

OPLEV FREMTIDENS LYD MED SENNEHEISER PÅ CES-MESSEN 2018

Del

Helt ny 3D-lyd, høretelefoner til lydnørder, soundbar og de seneste trådløse audioløsninger

Ballerup/København, den 8. januar 2018 Ved årets store CES-messe i Las Vegas giver Sennheiser mulighed for at få det første smugkig på prototypen af en 3D-soundbar, den seneste udvikling i deres specialiserede AMBEO 3D-audioprogram. Det er en milepæl for Sennheiser, at forbrugere nu kan opleve 3D-lydteknologien AMBEO i hjemmet. Derudover bliver fagmessen stedet, hvor Sennheiser kan præsentere deres nye lukkede HD 820 høretelefoner til audiofile og det trådløse headset CX 6.00BT til hverdagen på farten.

Oplev AMBEO – fremtidens lyd

Besøgende på CES 2018 kan få en førstehåndsoplevelse af Sennheisers unikke AMBEO 3D-lydteknologi. Lydspecialisten fremviser deres nuværende serie af AMBEO-produkter inklusive høretelefonerne AMBEO SMART HEADSET. Med det kompakte headset kan du nemt optage 3D-lyd og lytte til binaurale indspilninger på din smartphone.

Med Sennheisers AMBEO SMART HEADSET kan du nemt optage 3D-lyd og lytte til binaurale indspilninger på din smartphone

Det mest spændende bliver dog Sennheisers præsentation af den kommende AMBEO 3D Soundbar. De tilbyder et første smugkig på prototypen af det produkt, som vil flytte AMBEO-lydoplevelsen lige ind i din stue. Soundbaren skaber en fordybende lyd uden ekstra komponenter, så som ekstern subwoofer.

HD 820: En gamechanger til audiofile

Ved CES 2018 introducerer Sennheiser ligeledes de nye HD 820 høretelefoner i deres audiofile produktlinje. Stereohøretelefonerne er lukkede og leverer en dynamisk, transparent lyd takket være en unik transducer i glas, som minimerer resonans og giver et realistisk og naturligt lydbillede.

Sennheisers lukkede HD 820 høretelefoner leverer en dynamisk, transparent lyd.

Audiofile høretelefoner kræver som regel et åbent design, men HD 820 er i stand til at levere en exceptionel lyd i lukket design, mens den indkapsler lydoplevelsen og udelukker omgivende larm.

 

CX 6.00BT: Trådløs lyd på farten

Sennheisers nye CX 6.00BT er designet til at give dig enestående lyd på farten. Den trådløse in-ear-model er udstyret med behagelige ørestykker forbundet med et kabel rundt om nakken. Det er et let og kompakt design, der samtidigt er robust og har et komfortabelt fit.

Den nye trådløse in-ear-model CX 6.00BT er designet til at give dig enestående lyd på farten.

CX 6.00BT gengiver klar og detaljeret lyd med en forbedret basrespons og avanceret trådløs teknologi, inklusive Bluetooth 4.2 og Qualcomm® apt-X™. Understøttelsen af apt-X™ Low Latency gør oplevelsen af spil og video endnu bedre, da billeder og lyd kommer i perfekt sync.

Kontakter

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Billeder

Download
Sennheiser H820
Sennheiser H820
Download
Download
Sennheiser CX 6.00 BT
Sennheiser CX 6.00 BT
Download

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Audiospecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Firmaet har hovedkvarter i Wedemark ved Hannover, egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og USA og opererer i mere end 50 lande. Med 19 salgsselskaber og mangeårige samhandelspartnere leverer firmaet innovative produkter og fremtidsorienterede audioløsninger, som er optimalt tilpasset til kundernes behov. Sennheiser er et familieejet firma, grundlagt i 1945, og har i dag 2.700 medarbejdere over hele verden, som alle deler begejstringen for audioteknologi. 

www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser