Ishøj Kommune

Oplev eventyret om Peter Pan i Ishøj Kultur Café

Del

Lørdag den 10. februar kl. 16 har du muligheden for at opleve den utrolige historie om Peter Pan, Kaptajn Klo, Wendy og de forældreløse drenge på Ønskeøen

Denne familieforestilling er en af de mest kendte og elskede klassikere for børn, og nu kan du opleve historien i Ishøj Kultur Café.

På Ønskeøen, hvor Peter Pan lever, hersker fantasien og den evige barndom. Øen vrimler med feer, og en af dem, Klokkeblomst, er Peters egen fe. Der er drilske havfruer, listige indianere, en glubsk krokodille og ondskabsfulde pirater anført af Kaptajn Klo.

Livet på Ønskeøen kunne godt lyde som et fantastisk eventyr. Alligevel savner Peter og de forældreløse drengen nogen…

Hvem ønsker ikke at besøge Ønskeøen?

Måske har du også som barn i drømme besøgt en ønskeø befolket af væsener, der forsvinder som dug for solen, når nattens søvn gnides af øjnene?

Som dagen skrider frem længes man tilbage til øen, hvor man kan have utallige eventyr og aldrig opleve de kedelige ting ved at være voksen.

Det er måske derfor, at historien om Peter Pan er så populær blandt både børn og voksne. Alle kan genkende noget af sig selv i historiens karakterer og handling.

Billetkøb

Køb din billet på billetlugen.dk eller i Ishøj Kultur Café, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj.

Billetterne koster 125 kr. i forsalg (50 kr. for unge).

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum