Ishøj Kommune

Oplev en ny og humoristisk udgave af Elverhøj

Del

Der er komik, opera, humor, drama og galskab på scenen i Kulturium Musikteater i Ishøj, når Teatret Figaros opfører ”Elverhøj – men tonen er lav” den 16. november kl. 19.30

En mandag aften kan sagtens blive festlig.

Det kan du opleve i denne hylende morsomme forestilling bestående af et stænk Monty Python, en knivspids opera, lidt operette og en sjat musical, når Teatret Figaros i samarbejde med Den Ny Opera giver den gas i deres opdaterede udgave af Elverhøj.

Forestillingen får stort set samme dramatiske forløb som originalen, men den revideres kraftigt af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen. Udover de allerede indlagte sange tilsættes der mere musik og komik.

Adelspige vokser op i fattigdom

I fortællingen har Grev Walkendorf ladet to børn bytte for egen vindings skyld. Han udgiver sin spæde broderdatter for at være Elisabet Munk, og en bondekone får mod en net sum penge den lille Elisabet i sin varetægt.

Men en aften forlader bondekonen den lille ved elverhøjen, hvor Mor Karen kommer forbi. Hun tager barnet med sig hjem, og i den fattige hytte opdrages den adelsfødte Elisabet Munk, der nu kaldes Agnete.

Hun vokser op til en smuk jomfru, og ved elverhøjen møder hun den ædle ridder Ebbesen, der kommer til at elske hende. Men han skal efter kongens befaling og mod sin vilje giftes med jomfru Munk på Højstrup (altså med det forbyttede barn).

Uventet kommer kongen til Tryggevælde og hører om sagnet, der siger, at han ikke tør gå over åen og ind i Elverkongens rige. Kongen går over åen med ordene “Vel er jeg ikke Cæsar, og vel er dette ikke Rubicons bølger, men dog siger jeg: Jacta est alea.”

Køb billetter her

Billetter til 125 kr. købes på kulturium.dk eller ticketmaster.dk eller i musikteatrets billetsalg.

Børn og unge får rabat og kan købe en billet for kun 40 kr.

Forestillingen er flyttet fra 1. april, og billetter til denne dato er også gyldige nu.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum