Ishøj Kommune

Oplev den turkise eng i Ishøj Kultur Café

Del

Når Kirsten Winther udstiller sine malerier, kan du se hendes glæde og fornøjelse afspejle sig i det hele. Udstillingen åbner den 1. september i kulturcaféen

Et af Kirsten Winthers malerier.
Et af Kirsten Winthers malerier.

Kirsten Winther fra Solrød er en glad maler. Hun inspireres af landskaber og sindsstemninger, men også rejser fra alverdens lande kan sætte abstrakte malerier i gang.

Tanker og indtryk på lærred

I forbindelse med en behandling for brystkræft fik Kirsten Winther stillet et spørgsmål fra en terapeut om, hvad der gør hende glad. Hun mærkede godt efter, og svaret blev: ”At male”. At sætte tanker og indtryk på lærred var meget vigtigt. I de yngre år blev de kunstneriske udfoldelser begrænset af job, familie, hus osv. Men sygdomsforløbet fik Kirsten Winther i gang med at male igen, og det har medført stor glæde og fornøjelse i de seneste 25 år.

Kirsten Winther lover, at beskueren på denne udstilling igen og igen kan finde nye fortolkninger og skjulte motiver. Du er også velkommen til at besøge Kirsten Winthers hjemmeside: www.kirstenwinther.com.

Du kan se udstillingen i Ishøj Kultur Café fra 1.-27. september på hverdage mellem kl. 10 og 20 og i weekender kl. 14-20.

Kontakter

Kirsten Winther, tlf. 20 27 02 47

Ishøj Kultur Café, tlf. 61 93 64 30

 

Billeder

Et af Kirsten Winthers malerier.
Et af Kirsten Winthers malerier.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum