Sparta Atletik og Løb

Oplev den ægte maratonstemning på Nørrebro

Del

Den 19. maj løbes Copenhagen Marathon for 40. gang, og der er rig mulighed for at få en hyggelig dag med familien, når løberne løber igennem Nørrebro.

Dronning Louises Bro er altid et højdepunkt på ruten. (Foto: Sparta)
Dronning Louises Bro er altid et højdepunkt på ruten. (Foto: Sparta)

Når Telenor Copenhagen Marathon skydes i gang på Islands Brygge den 19. maj, så er det Copenhagen Maratons 40 års jubilæum. Der forventes ny deltagerrekord, hvilket vil sige mere end de 12.644 løbere, som var tilmeldt løbet tilbage i 2010. 

De mange løbere kommer selvfølgelig igennem Nørrebro, hvor der løbes cirka tre kilometer. Der er med andre ord rig mulighed for at opleve de mange løbere på vej rundt på de 42,195 kilometer, og nedenfor er der et par anbefalinger til, hvor du kan stille dig på ruten på Nørrebro, hvis du gerne vil have lidt ekstra maratonstemning.

  • I Stefansgade nærmer løberne sig de 26 kilometer, og her holder Mikkeller til med deres store powerzone. Her vil der være masser af musik og underholdning til glæde for både løbere og tilskuere.

  • Lige ved Dronning Louises Bro holder løbefællesskabet NBRO traditionen tro en kæmpe fest. Det er stedet, hvis man vil opleve den unikke maratonstemning, som giver både løbere tilskuere kuldegysninger. 

Se mere til ruten og de forskellige underholdningsspots her

Kontakter

Billeder

Dronning Louises Bro er altid et højdepunkt på ruten. (Foto: Sparta)
Dronning Louises Bro er altid et højdepunkt på ruten. (Foto: Sparta)
Download

Information om Sparta Atletik og Løb

Sparta Atletik og Løb
Sparta Atletik og Løb
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Løb arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Løb kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Løb

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum