oplev CPH Half på Østerbro

Del

Den 16. september fyldes Østerbro af mere end 22.000 glade løbere og masser af underholdning

Den 16. september løbes CPH Half med start og mål på Østerbro. (Foto: Sparta)
Den 16. september løbes CPH Half med start og mål på Østerbro. (Foto: Sparta)

Når nogle af verdens bedste løbere den 16. september løber igennem Østerbro i forbindelse med CPH Half, så bliver det i en festlig kulisse. Østerbro byder nemlig på masser af underholdning og powerzoner til glæde for både løbere og tilskuere. 

"Østerbro er en helt essentiel del af CPH Half, da det jo er her, der er start og mål. Derfor er det også naturligt, at løbets primære sponsor Zalando har deres powerzone på Trianglen, og der bliver virkelig gang i den, med DJ, balloner, heppere og gratis kaffe. Og så er Zalandos powerzone den sidste store markering, før løberne en lille kilometer senere løber i mål, så det er et oplagt sted at heppe," siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta Atletik & Motion. 

Ud over Zalandos powerzone så har BMW en powerzone ved den russiske powerzone, hvor der er cheerleaders og fede rock rytmer, og så er der som nævnt start og mål på Østerbro, og det er selvfølgelig også et oplagt sted at følge de mere end 22.000 løbere. 

Læs mere om Copenhagen Half Marathon på cphhalf.dk, hvor du også kan se nærmere på ruten på det interaktive rutekort.

Kontakter

Billeder

Den 16. september løbes CPH Half med start og mål på Østerbro. (Foto: Sparta)
Den 16. september løbes CPH Half med start og mål på Østerbro. (Foto: Sparta)
Download

Links

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Copenhagen Half Marathon er med helt fremme, når det kommer til verdens bedste halvmaratons. I 2017 var det suverænt det hurtigste halvmaraton i verden med hele tre løbere under 59.00 minutter. Ud over den absolutte verdenselite så deltager der også et kæmpe motionsfelt med mere end 20.000 løbere. Arrangørerne af Copenhagen Half Marathon er Sparta Atletik & Motion og Dansk Atletik Forbund.

Den første udgave af Copenhagen Half Marathon fandt sted i 2015 og var et udspring af det succesrige VM i halvmaaton, som blev afholdt i København i 2014. Målsætningen har fra starten været at lave verdens bedste og hurtigst halvmaraton, og den er målsætningen er i manges øjne opfyldt.

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum