Oplev CPH Half i Indre By

Del

Den 16. september bliver Indre by fyldt med løbere og festlig underholdning

Igen i år kommer CPH Half igennem Indre by. (Foto: Sparta)
Igen i år kommer CPH Half igennem Indre by. (Foto: Sparta)

Når CPH Half løbes søndag den 16. september vil mere end 22.000 løbere anført af nogle af verdens bedste løbere løbe igennem Indre By. Der er med andre ord tale om en kæmpe løbefest, hvor der er rig mulighed for at se verdensklasse løb og hygge med familie og venner.

 "Indre By bliver spæket med underholdning. I løbet af de 3 kilometer, som løbes i Indre By er der tre powerzoner, samt Zalandoo light and sound ved Blocks, som er en lys og lydinstallation,"siger Dorete Vibjerg, direktør i Spata Atletik & Motion.

Ud over underholdningen ved Blocks,vså vil der være en Nike Powerzone ved Børsen med DJ og cheerleaders, en Sparta powerzone klædt i blåt ved Magasin, samt en Nordic Calrsberg Powerzone ved Ny Boder, hvor man kan smage øl og nyde tonerne fra bandet Heidis Und Hosen.

Se mere til ruten og de mange ting, der sker undervejs på det interaktive rutekort her

Kontakter

Billeder

Igen i år kommer CPH Half igennem Indre by. (Foto: Sparta)
Igen i år kommer CPH Half igennem Indre by. (Foto: Sparta)
Download

Links

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Copenhagen Half Marathon er med helt fremme, når det kommer til verdens bedste halvmaratons. I 2017 var det suverænt det hurtigste halvmaraton i verden med hele tre løbere under 59.00 minutter. Ud over den absolutte verdenselite så deltager der også et kæmpe motionsfelt med mere end 20.000 løbere. Arrangørerne af Copenhagen Half Marathon er Sparta Atletik & Motion og Dansk Atletik Forbund.

Den første udgave af Copenhagen Half Marathon fandt sted i 2015 og var et udspring af det succesrige VM i halvmaaton, som blev afholdt i København i 2014. Målsætningen har fra starten været at lave verdens bedste og hurtigst halvmaraton, og den er målsætningen er i manges øjne opfyldt.

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum