Ishøj Kommune

Oplev brasilianske Blues Beatles i Ishøj Kultur Café

Del

Den 17. marts kl. 20 dunker Beatles-rytmerne i Ishøj Kultur Café. Det skyldes, at det brasilianske band ”Blues Beatles” har lagt vejen forbi Ishøj på deres Europa-tour

Blues Beatles kombinerer velkendte Beatles-vokaler med hårde, intense bluesrytmer. Sange som ”Help”, ”Ticket to Ride” og ”Yesterday” får nye arrangementer, hvor de mest mindeværdige dele bevares og andre ændres for at give blues-universet mulighed for at komme i spil. Resultatet er innovative studieudgaver og koncerter, der blander de velkendte Beatles-melodier med improviseret guitar-, orgel-, klaver- og saxofon-soloer.

Fra brasilianske festivaler til Ishøj

Bandet optræder på de mest prestigefyldte steder i Brasilien samt de store festivaler i landet. Blues Beatles er nu klar til at møde publikum i den store verden og har planlagt turnéer til Europa, USA og Japan i både 2017 og 2018 – og nu får du en helt speciel og spændende mulighed for at opleve dem i Ishøj.

Billetter koster 175kr. og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28.
Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 150 kr. Køber man først billet på koncertdagen tillægges 25 kr. på standardprisen.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum