Sennheiser

Oplev 3D lyd på CopenX

Del

Sennheiser besøger CopenX og præsenterer blandt andet AMBEO SMART HEADSET, der både kan optage og afspille 3D-lyd. AMBEO 3D-teknologien åbner op for et nyt og fascinerende lydbillede til videoer og podcasts. Alle besøgende kan prøve at lave deres egen 3D-optagelse på CopenX

Sennheiser besøger CopenX, Danmarks største VR og AR-konference med sine seneste AMBEO-produkter. AMBEO er Sennheisers lydprojekt, der konsekvent arbejder på at rykke grænserne for, hvad der er muligt at gøre med lyd. Det gælder både for headsets eller som ved store udstillinger på Victoria & Albert i London. På CopenX præsenterer Sennheiser sit nye AMBEO SMART HEADSET, der gør det muligt for dig at optage og afspille 3D-lyd.

Sennheiser har netop lanceret sit AMBEO SMART HEADSET, der kan lægge et fascinerede 3D-lyd på dine videoer. Det banebrydende er, at du ikke behøver AMBEO-hovedtelefoner for at afspille lyden. Alle stereohovedtelefoner kan benyttes.

Derudover vil Sennheiser demonstrere Sennheiser VR Mic på CopenX og en række andre nye produkter.

Sennheisers vil være tilstede på CopenX den 18. og 19. april. Produktspecialister fra Sennheiser vil kunne hjælpe de besøgende med at optage 3D-lyd med AMBEO SMART HEADSET.

Tid:

CopenX finder sted i perioden 18. til 19. april 2018.

Sted:

Tap1

Raffinaderivej 10

2300 København

Sennheiser er at finde på stand 37.

Nøgleord

Kontakter

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Vedhæftede filer

Links

Information om Sennheiser

Lydspecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af høretelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Med hovedsæde i Wedemark tæt på Hanover, Tyskland, har Sennheiser sine egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og i USA og er aktiv i mere end 50 lande. Virksomheden har 20 salgsdatterselskaber og veletablerede handelspartnere, og leverer innovative produkter og banebrydende lydløsningerskræddersyet til kundernes behov. Sennheiser er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1945. Den har i dag 2.800 medarbejdere rundt i verden som deler en passion for lydteknologi.  Daniel Sennheiser og Dr. Andreas Sennheiser har som den tredje generation af familien taget sig af virksomheden siden 2013. I 2016 havde Sennheiser Group en omsætning på 658,4 millioner euro. www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser