DI - Dansk Industri

Opgave om reduktion af pakkefejl skaffer Frederik prisen som årets bedste handelselev

Del

Frederik Riise Pedersen fik i dag overrakt årets fagprøvepris for Handelsuddannelsen. Hans arbejdsplads Bygma A/S i Aalborg C, hvor overrækkelsen foregik, vandt samtidig prisen som årets lærested på Handelsuddannelsen.

Foto til frit brug. Billedtekst: "Fra venstre chef for DI Erhvervs- og voksenuddannelser Signe Tychsen Philip, formand for HK Handel, Nordjylland Jon Harald, prisvinder Frederik Riis pedersen, butikschef Bygma Aalborg C Ole Østergaard og HR-direktør i Bygma Anette Sondrup." 

Frederik har skrevet en opgave med fokus på at optimere virksomhedens service ved at reducere pakkefejl. Af indstillingen fremgår det, at Frederik efterfølgende sammen med ledelsen har implementeret de belyste løsninger i andre omkringliggende afdelinger. Projektet har haft direkte økonomisk fordel for Bygma i Aalborg C, som har kunnet skabe en reduktion af pakkefejl på 66% svarende til en besparelse over 1 mio. kr. Derfor fik Frederik Riise Pedersen i dag fagprøveprisen for handelsuddannelsen.

- Frederik har i sin fagprøve arbejdet systematisk og struktureret og lavet en opgave på et usædvanligt højt niveau til gavn og glæde for både sig selv og hans virksomhed. Ydermere har vi vægtet, at Frederik har været en god og vellidt medstuderende, siger Jon Harild, formand for HK Handel Nordjylland.

Frederik har i projektet ikke været bange for at søge hjælp og inspiration blandt Bygmas kunder, som derved har været med til at optimere Bygmas forretningsgange. Desuden har Frederik været en vellidt medstuderende blandt de andre i klassen. Frederiks altid positive sind har haft en positiv effekt på klassens dynamik samt det sociale fællesskab uden for læringsrummet.

- Vi er meget stolte over, at Frederik har vundet årets fagprøvepris, og at vi er blevet kåret som bedste praktiksted. Vi uddanner hvert år et stort antal elever inden for BtB-handel og bestræber os på at skabe de bedst mulige rammer for et stærkt og kompetencegivende uddannelsesforløb for vores elever. Frederik har virkelig formået at udfylde disse rammer. Han har vist engagement og ikke mindst leveret en super god og spændende opgave, der ikke kun inspirerer i Bygma Aalborg C, men hele koncernen, siger HR-direktør Anette Sondrup fra Bygma Aalborg C.

Underdirektør Signe Tychsen Philip, DI, er også begejstret for Frederiks opgave og roser Handelsuddannelsen.

- Frederiks opgave er i virkeligheden symptomatisk for den praksisnærhed og brancherelevans, som har givet Handelsuddannelsen luft under vingerne. Uddannelsen adresserer konkrete problemstillinger for virksomhederne og er meget vedkommende for de studerende. Jeg er overbevist om, at det er derfor uddannelsen er vokset så flot de seneste 5-6 år. Virksomheden ser stor værdi i de kompetencer, eleverne får på uddannelsen, og eleverne oplever, at Handelsuddannelsen giver et fremragende afsæt for spændende job og videre uddannelse, siger hun.

Dansk Industris (DI) og HK Privat samt HK fagprøvepris for Handelsuddannelsen uddeles til elever, der har bestået fagprøven på Handelsuddannelsen med et originalt og flot resultat. Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder Handelsuddannelsen giver samt inspirere elever og virksomheder til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

Årets fagprøvepris 2022 uddeles på den vindende elevs praktikvirksomhed den 20. juni 2022 og er på 25.000,- kr. Eleven modtager desuden et indrammet diplom.

Herudover modtager Praktikvirksomheden en sølvplakette som året læringssted.

Udviklings- og samarbejdsfonden er en overenskomstaftalt fond mellem DI og HK Privat samt HK Handel som blandt andet har til formål at igangsætte forsøgs- og udviklingsprojekter, der skaber de bedst mulige forudsætninger for virksomheders- og medarbejderes udvikling.

Foto 2 er også til fri afbenyttelse: Billedtekst: Formand for HK Handel, Nordjylland Jon Harald overrækker fagprøverisen for handelsuddannelsen til prisvinder Frederik Riis Pedersen."

Følg os på:

    

Kontakter

Michael Boas Pedersen, DI på 31318137 og Susanne Ottesen, HK/Handel 20110186

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum