Varde Kommune

Opfordring: Spred indkøbene ud til Black Friday

Del

Varde Kommune appellerer i en annonce til at handle med respekt for corona-situationen til fredagens store shoppingdag.

ERHVERV

Black Friday falder på et tidspunkt, hvor smittetrykket i Varde Kommune er på et højt niveau.

Derfor appellerer Varde Kommune i en annonce i dagens lokale ugeaviser til at handle uden for butikkernes myldretid, så fredagens indkøb bliver fordelt over hele dagen.

Annoncen opfordrer desuden til at støtte lokale virksomheder til Black Friday. Det kan man fx gøre ved at købe et gavekort til lokale butikker og oplevelser på www.lokaltgavekort.dk.

Annoncen er vedhæftet.

CITAT

Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune:

”Vores lokale virksomheder har brug for opbakning, men vi er samtidig i en situation med et højt smittetryk i vores kommune. Vi opfordrer derfor til at sprede indkøbene ud, så Black Friday bliver en god og sikker oplevelse for alle.”

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Varde Kommune

Varde Kommune
Varde Kommune
Bytoften 2
6800 Varde

7994 6800http://www.vardekommune.dk/

Om Varde Kommune:
- 52 km sandstrande.
- UNESCO Verdensarv (Nationalpark Vadehavet).
- Tre garnisoner (Oksbøl, Varde og Nymindegab).
- En del af Destination Vesterhavet.

Følg pressemeddelelser fra Varde Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Varde Kommune

Varde Kommune indgiver politianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen20.1.2021 18:11:28 CETPressemeddelelse

Den 7. januar behandlede Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen og besluttede da en række tiltag, der skulle stramme op og sikre en tillid i det fortsatte samarbejde med hallerne. Udvalget har dog lyttet til den kritik, der har været efterfølgende og finder derfor, der er et behov for at afklare spørgsmålet om muligheden for domsfældelse i sagen om uretmæssig udbetaling af lokaletilskud til Skovlund/Ansager Hallen. Derfor har Udvalget for Kultur og Fritid i Varde Kommune besluttet, at der skal indgives poltianmeldelse i sagen om Skovlund/Ansager Hallen. Udvalget har på den baggrund bedt forvaltningen om at indgive politianmeldelse i sagen. Dokumenter i sagen kan findes under dagsordenpunkt 501 fra udvalgets møde den 7. januar 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum