Opel Danmark

Opel skyder året i gang med nytårskur 4. og 5. januar

Del

Opel byder det nye år velkommen med intet mindre end to Danmarkspremierer. Det fejres med forrygende nytårspriser på hele modelprogrammet inklusive de to nyest tilkomne. De danske forhandlere glæder sig til at slå dørene op 4. og 5. januar og 11. og 12. januar fra kl. 10 – 17 og byde kunderne et godt nytår med nytårsbobler og muligheden for at erhverve sig en Opel spækket med innovativt udstyr til uhørt attraktive priser.

Helt ny Opel Corsa – lækkert design og innovativt udstyr

Corsa er det længst fungerende modelnavn i Opels historie og modelbetegnelsen har siden introduktionen i 1982 prydet mere end 13,6 millioner biler på verdensplan. Nu er den helt nye Corsa landet i Danmark med lækkert design, dynamiske køreegenskaber og teknologi ikke tidligere set i klassen. Det skal fejres!

Derfor tilbydes Corsa Enjoy 1.2 benzin med 75 hk inklusiv bl.a. active safety brake, aircondition, læderrat med varme, 7” tommer touch skærm, sædevarme, smartphone integration, 16” fælge og meget mere til introduktionspris på kun 139.990.

Er man mere til en bil fyldt til randen med det nyeste udstyr, er valget gjort nemt og attraktivt. Opel tilbyder nemlig i hele januar, at opgradere Edition+ til højeste udstyrsniveau Elegance udenmerpris til en værdi af 41.000 kr. Dvs. at man bl.a. får klimaanlæg, fuld LED-forlygter, P-sensor for/bag, bakkamera, tågelygter, chromestyling og meget mere uden beregning.

Opel tilbyder finansiering af Corsa med en fast lav månedlig ydelse. En Corsa Enjoy 1.2 kan således finansieres med en udbetaling på 27.998 kr., en fast rente på 1,95% og med en løbetid på 108 måneder til kun 1.284 kr. om måneden.

 

 

 

Ny Astra er opdateret med nye økonomiske motorer og frisk design

Astra er blevet opfrisket både designmæssigt og med nye økonomiske motorer, der gør bilen til et endnu mere attraktivt valg for familier og andre, der vil have plads til 5 personer og baggage.

Til nytårskuren tilbydes den nye Astra Enjoy 1.2 Turbo benzin med 110 hk til under 200.000 kr. Her får du klimaanlæg, baksensor, fartpilot, 7” touchskærm, smartphone integration, LED-kørelys, læderrat med varme samt sædevarme til en pris på 199.990 kr.

På Astra Edition+ med 2-zonet klimaanlæg, p-sensor for/bag, Apple CarPlay, tonede ruder, tågelygter, 16” fælge, læderrat med varme, stylepack, anti-blænd bakspejl og automatisk viskere tilbyder Opel at opgradere til højeste udstyrsniveau Elegance uden merpris. Altså gratis udstyr til en værdi af 47.000 kr. Med opgraderingen får man, ud over Edition+ udstyr, Active safety brake, AGR-sportsforsæder, Full LED-forlygter, bakkamera samt meget mere.

Har man brug for flere trækkræfter eller kører mange kilometer, tilbydes det helt ekstraordinært at opgradere til dieselmotor uden merpris. Og selvfølgelig har man altid mulighed for at opgradere til stationcar for 15.000 kr.

 

Opel SUV’ere og flagskib til stærke priser

Opels andre modeller fejrer også nytår. Fx kan du ved køb af 1.2T benzin og 1.5 diesel Grandland X SUV Elegance med Panoramaglastag, bakkamera, P-sensor, 17” alufælge, 2-zonet klimaanlæg, aktiv vejbaneassistent, bagsæde med varme, tågelygter til 309.990 vælge mellem enten automatgear eller en opgradering til højeste udstyrsniveau, Exclusive, uden at betale ekstra. Exclusive udstyrsniveauet indeholder bl.a. full LED-forlygter, adaptive forlygter, AGR-sportsforsæder, navigation, el-bagklap, nøglefri betjening samt 18” alufælge til en samlet værdi af hele 54.000 kr.

På Grandland X kan du også, opgradere til diesel uden at betale ekstra.

Opel-forhandlerne glæder sig til at fejre det nye år med nye og eksisterende kunder, hvor der også vil være attraktive privatleasing tilbud samt endnu flere skarpe nytårspriser på bl.a. Crossland X og Insignia.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Opel Danmark

Jesper Hermann
jeh@kwbruun.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Opel Danmark

Opel Danmark
Opel Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.opel.dk

Opel Danmark er 1. december 2018 blevet opkøbt af Interdan Bil A/S.

Opel Danmark skifter i den forbindelse navn til K.W. Bruun Automotive A/S, der er et datterselskab under Interdan Bil A/S. 

Opel sætter standarden. 

Hos K.W. Bruun Automotive A/S er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse med Opel, fra den første prøvetur til købet af den næste Opel.
Alle kæmper kort sagt for at sikre: kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

Følg pressemeddelelser fra Opel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Opel Danmark

Opel Grandland X Hybrid: Plug-in hybrid til under 300.000 kroner15.9.2020 12:01:11 CESTPressemeddelelse

Opel Grandland X har vist sig som en moderne, velbygget og pålidelig tysker, der passer godt ind i danskernes ønske om en højt sidende og sikker bil med plads til hele familien. Bilen, der blev introduceret tilbage i 2017, har stået sin test ude hos forbrugerne og det naturlige næste skridt, er introduktionen af Grandland X som plug-in hybrid. Det sker som et led i Opels ”Opel goes electric” strategi, der sætter strøm til alle bilproducentens produkter inden udgangen af 2024.

Den nye Opel Mokka: Det nye Opel3.9.2020 14:37:53 CESTPressemeddelelse

Opel er det mærke, der siden nytår har haft den største reduktion af CO2 udledning i Europa. Den tendens fortsætter med introduktionen af den nye Mokka. I juni præsenterede Opel den fuldt elektrificerede Mokka-e og nu kommer Mokka så med state-of-the-art forbrændingsmotorer. Mokka repræsenterer det nye Opel designmæssigt og teknologisk. Den er frisk, den er effektiv og den har agile køreegenskaber. Den er et håndgribeligt bevis på, at Opel gør teknologi nemt og tilgængeligt for alle. Opel Mokka tilbydes med el, benzin eller diesel.

Ny Opel Vivaro-e: “E” for Emissionsfri15.7.2020 17:30:00 CESTPressemeddelelse

Opel Vivaro har i mange år været håndværkerens solide og pålidelige følgesvend i Danmark. Nu ser Vivaro-e, den elektrificerede udgave af Vivaro, dagens lys. Behovet for emissionsfri udbringning og levering er markant stigende, og i Danmark bliver kravene til CO2 udledning fra erhvervskøretøjer i større danske byer til stadighed skærpet. Timingen er derfor perfekt. Vivaro-e er den grønne varebil uden kompromisser. Den introduceres som endnu et skridt i Opels ”Opel goes electric” strategi, der har til formål at elektrificere hele Opels modelprogram frem mod udgangen af 2024.

Fuld spænding: Den Nye Opel Mokka – elektrisk og fokuseret24.6.2020 08:30:57 CESTPressemeddelelse

• Frækt kompakt design, høj siddeposition, udledningsfri elektrisk kørsel • 100kW/136 hk og 260 Nm giver masser af kræfter og køreglæde • Mokka introducerer fremtidens Opel-ansigt, Opel Vizor, fuld af karakter • Opels nye Pure Panel fokuserer køreoplevelsen og fremhæver det væsentlige • Mokka er først i segmentet til at introducere blændingsfri IntelliLux LED® matrix lygter • Avancerede systemer, fx Adaptiv fartpilot med start/stop funktion, er til rådighed

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum