Opel Danmark

Opel digitalt nytårssalg fra 2. og 3. januar: Stærke tilbud og en ren danmarkspremiere

Del

Opel skyder det nye år ind med et brag af et nytårssalg, der som noget helt nyt foregår online. I år har Opel fokus på den grønne omstilling. Vinderen af ”Golden Steering Wheel 2020”, Opel Corsa-e, har danmarkspremiere og Grandland X Plug-in Hybrid charmerer med plug-in hybrid-teknologi og plads til familien. Opel Corsa, der også vandt AutoBest prisen som bedste køb i 2020, bl.a. for sit flotte design, gode køreegenskaber og muligheden for at vælge Corsa med benzin, diesel eller el, er til årets nytårssalg skarpt prissat.

  • Danmarkspremiere på Corsa-e, vinderen af Golden Steering Wheel 2020: fra 229.990 kroner
  • Opel Corsa: fra 144.990 kroner
  • Den familie venlige SUV Grandland X Plug-in Hybrid: fra 329.990 kroner
  • Oplev Opels nytårssalg de tre første weekender i januar
  • Digitalt nytårssalg: den lokale Opel-forhandler tilbyder virtuel fremvisning af bilerne

Opel Corsa-e - prisvindende danmarkspremiere

Corsa-e vandt for nyligt den prestigefulde pris ”Golden Steering Wheel 2020”, for bedste bil i Mini-klassen. Juryen består af nogle af Tysklands største aviser, deres læsere samt et panel af bileksperter og racerkørere. De var ikke i tvivl. Corsa-e vandt en sikker sejr i minibilssegmentet med en stor margen ned til nummer to. Den gør det nemt og ukompliceret at køre elbil.

Juryen skriver: ”Konkurrenterne i minibilssegmentet har ikke en chance mod Corsa på el”.

Nu er Corsa-e klar til at erobre Danmark. Den kan fås fra 229.990, men opgraderer man til First Edition udgaven til 239.990 kroner, får man en veludstyret elbil med bl.a. automatisk klimaanlæg, Active Safety Brake, varme i rat og forsæder, LED forlygter og baksensor. Ultimate udstyrsvarianten sætter hak ved alle optioner. Her får man en elbil med udstyr, der normalt kun tilbydes i større biler. Opels unikke LED Matrix forlygter, der lyser hele kørebanen helt op uden at blinde mod- og forankørende trafik, den adaptive fartpilot der selv justerer farten ift. trafikken, digitalt cockpit, 10” skærm med navigation, 180 ̊ bakkamera, nøglefri adgang og start, 17” alufælge, panoramaglastag og sort tag. Corsa-e Ultimate koster 274.990 kroner.

Corsa til enhver lejlighed: benzin, diesel eller el

Prisen på Opel Corsa med en 1.2 liter 75 hk benzinmotor starter ved 144.990 for Edition+ udgaven, der bla. har 7” farve touchskærm, Apple CarPlay, Active Safety Brake, baksensor, læderrat med varme samt tonede bagruder. Opel Corsa Sport med samme motor, er et fristende alternativ med masser af udstyr og karakter til 159.990 kroner. Her får du bla. LED-forlygter, alufælge, digitalt cockpit, 180 ̊ bakkamera, panoramaglastag, sort tag, regnsensor og automatiske viskere samt automatisk klimaanlæg.

Kør el med tryghed: Grandland X Plug-in Hybrid

Har man brug for plads til familien og gerne vil begive sig i kast med at køre på el, er Grandland X Plug-in Hybrid en oplagt mulighed. Med en rækkevidde på ren el på op til 62 kilometer, vil langt de fleste ture i hverdagen kunne klares på el. Grandland X Plug-in Hybrid starter ved 329.990 for 225 hk-versionen i udstyrsvarianten Superior. Under nytårssalget kan man med fordel vælge Superior+, da Opel her uden beregning opgraderer bilen til højeste udstyrsniveau, Ultimate. Det vil sige, at man til 354.990 kroner får adaptiv fartpilot, 3D-navigation, bakkamera, el-bagklap med håndfri betjening, 19” alufælge og tagrails – uden merpris.

Corona er ingen hindring: De to første uger af nytårssalget er online

Opels nytårssalg starter som noget helt nyt online på www.opel.dk. Den lokale forhandler står klar til at give kunderne en personlig produktgennemgang via videoopkald og guide kunderne til den helt rigtige Opel. Nytårssalget starter i weekenden d. 2. og 3. januar og fortsætter de to efterfølgende weekender d. 9. og 10. januar samt 16. og 17. januar. Hvis Danmark åbner op, vil Opels forhandlere selvfølgelig også slå dørene op i de lokale showrooms. Opels forhandlere glæder sig til at byde nye og gamle kunder velkommen til et flot digitalt nytårssalg med gode tilbud på Opels fremtidssikrede biler.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Opel Danmark

Opel Danmark
Opel Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.opel.dk

Opel Danmark er 1. december 2018 blevet opkøbt af Interdan Bil A/S.

Opel Danmark skifter i den forbindelse navn til K.W. Bruun Automotive A/S, der er et datterselskab under Interdan Bil A/S. 

Opel sætter standarden. 

Hos K.W. Bruun Automotive A/S er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse med Opel, fra den første prøvetur til købet af den næste Opel.
Alle kæmper kort sagt for at sikre: kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

Følg pressemeddelelser fra Opel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Opel Danmark

Back to The Future: Opel Manta bliver elektrificeret18.3.2021 12:11:03 CET | Pressemeddelelse

Inden udgangen af 2024, vil hele Opels modelprogram blive tilbudt i en elektrificeret udgave. Det nyeste skud på stammen er Mokka-e, der lander i Danmark til foråret. Mokka er den første Opel, der blev introduceret med det nye Opel ansigt Opel Vizor. Vizor-fronten er stærkt inspireret af den klassiske Opel Mantas frontparti fra 1970. Men nu er tingene vendt på hovedet. Opel løfter det første slør for et spændende nyt elektrisk projekt, hvor Manta inspireres af Mokka-e: Opel Manta GSe ElektroMOD.

Vivaro-e introduceres i Danmark – og timingen er perfekt!1.3.2021 14:24:18 CET | Pressemeddelelse

Med introduktionen af den nye Movano-e i slutningen af året, er hele Opels varebilsprogram elektrificeret. Combo-e (International Van of The Year 2019), Vivaro-e (International Van of The Year 2021) og Movano-e, dækker alt fra pizzaudbringning til tung materialekørsel på byggepladser. Der er ikke mange bilproducenter, der tilbyder erhvervslivet et så komplet elektrisk varebilsprogram og det er derfor med store forventninger, at Opel Danmark introducerer Vivaro-e til Danmark.

Kompromiløs E-mobilitet: Ny Opel Combo-e20.1.2021 09:25:09 CET | Pressemeddelelse

Opel Combo-e kender sin besøgstid. CO2-udledning har politikernes og befolkningens bevågenhed og Danmark har sat som klimamål frem mod 2030, at nedbringe den nuværende årlige CO2-udledning med 70%. Emissionskravene i de større danske byer bliver til stadighed skærpet og kravene til kørsel i miljøzonerne, vil kun blive højere i fremtiden. Med Opel Combo-e kan man trygt kigge ind i en fremtid med restriktioner på benzin- og dieselbiler, for Combo-e kører på el, uden at gå på kompromis med kørekomfort eller varerum.

Opel Corsa-e vinder “Golden Steering Wheel 2020” (Det Gyldne Rat) og er kommet til Danmark27.11.2020 09:22:52 CET | Pressemeddelelse

• Bedste Minibil: Den fuldt elektriske Corsa-e vinder i et stærkt felt • Flere priser: Corsa har allerede vundet AutoBest prisen “Bedste bilkøb i Europa 2020” • En lang tradition: Corsa-e er den 18. Opel til at vinde “Golden Steering Wheel” • Corsa-e er kommet til Danmark: prisen starter ved 229.900 kroner • Opel gør det nemt at vælge el: Clever ladestander er inkluderet i prisen