FLYERALARM

Onlinetrykkeriet FLYERALARM udvider klassiske tryksager med mulighed for antibakteriel lak

Del

Vandbaseret lak testet af Fraunhofer Institute – dræber stort set alle kendte bakterier.

København, 4. juni 2020: FLYERALARM, ét af Europas førende onlinetrykkerier, er klar på det danske marked med en ny vandbaseret antibakteriel lak, der har dokumenteret dræbende effekt på stort set alle kendte bakterier.

På baggrund af COVID-19 restriktionerne tilbydes nu en række produkter til virksomheder såsom visitkort, flyers og foldere med denne særlige lak, der giver danske virksomheder mulighed for at genstarte marketing og kommunkationsaktiviteterne uden bekymring. Disse findes i FLYERALARM’s Back to Business kampagne. Det fulde sortiment findes på flyeralarm.dk.                                

Den anvendte lak indeholder et nyt antibakteriel middel, som man har opdaget på Universitetet i Regensburg. Lakken aktiveres ved lys og oxygen, og virkningen er testet af Frauenhofer Institut, der betragtes som den største organisation for godkendt forskning og R&D aktiviteter i Europa. Alle test er udført i henhold til ISO 22196 (måling af antibakteriel aktivitet) på både papir og pap. Lakken er effektiv mod alle for tiden kendte bakterier, vira, multiresistente bakterier, svampe og sporer. Det viste en evne til at dræbe 99,5% af bakterierne.                               

Fotokatylasatorerne i lakken er neutrale i farve og ikke giftige og udgør dermed ingen fare for helbredet. Lakken giver et års beskyttelse for en række grafiske produkter inklusiv emballage, hygiejneprodukter og tryksager, der går gennem flere hænder som eksempelvis hospitality, transportsektoren og offentlige insitutioner.

Jonas Lambæk, Country Manager i Norden for FLYERALARM, udtaler:

Der er naturligvis en øget opmærksomhed på bakterier samt vores adfærd som følge af corona-pandemien, hvilket giver en bred antibakteriel forskningsaktivitet rundt omkring i verden på alle mulige produkter, som vi anvender til daglig”.

Tryksager overføres fysisk og distribueres fra menneske til menneske, hånd til hånd. Dermed transporteres bakterier også, og en reducering af transport af bakterier er mere vigtig end nogensinde før. Vi er glade for at tilbyde en videnskabeligt bevist løsning til kunder, som søger en selvsteriliseret tryksag”.                                  

Kontakter

Jonas Lambæk Thestrup

Country Manager Nordics

FLYERALARM – online printing

+ 45 21 72 18 30

jonas.lambaek@flyeralarm.com

Billeder

Links

Information om FLYERALARM

FLYERALARMFLYERALARM er ét af Europas førende B2B onlinetrykkerier med en årlig omsætning på mere end 385 mio. EURO og 8 produktionsenheder i Tyskland. Der produceres omkring 30,000 ordre hver dag og med mere end 2,400 medarbejdere, er FLYERALARM nu aktiv i 15 europæiske lande inklusiv Danmark, Sverige og Finland. Den eksklusive maskinpark sørger for produktion af høj kvalitet.                  

FLYERALARM ApS

Havnegade 39

1058 København K

Følg pressemeddelelser fra FLYERALARM

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.