Næstved Bibliotek og Borgerservice

Online højtlæsning for børnene

Del

Børnekulturformidlerne på Næstved Bibliotek og Borgerservice starter et nyt digitalt tiltag med højtlæsning for børn i alderen 4-8 år. Vi starter op i vinterferien onsdag den 17. februar og fredag den 19. februar kl. 11.00-ca. 12.00, hvor der også vil være en anderledes skattejagt for børnene.

Børnekulturformidlerne byder velkommen til online højtlæsning.
Børnekulturformidlerne byder velkommen til online højtlæsning.

I vinterferien plejer vi på Næstved Bibliotek og Borgerservice at have aktiviteter i børnebiblioteket. Det kan vi desværre ikke lige nu, hvor biblioteket, som mange andre kulturinstitutioner, er lukket for besøgende. - Men vi vil så gerne læse op! Vi savner at se børn i biblioteket. Og vi savner at lege og lave skæg og lidt ballade. Derfor inviterer vi til online-oplæsning to gange i vinterferien. Det bliver onsdag den 17. februar og fredag den 19. februar, begge dage er det kl. 11.00, forlyder det fra kulturformidlerne i børnebiblioteket. 

En sjov historie med små hemmeligheder undervejs
Børnekulturformidlerne vil læse en sjov historie op, som børnene kan følge med i, på skærmen. Og der er lagt små hemmeligheder ind i oplæsningen, så børnene skal være på vagt! Måske skal de rundt i stuen eller køkkenet for at finde ting!! 

Oplæsningen med skattejagt varer cirka 45 minutter, men der er tid, både før og efter oplæsningen til lidt snak. 

Husk tilmelding

Det er gratis at deltage, men der er tilmelding på www.naesbib.dk – husk at oplyse en mailadresse, så vi kan sende et link til Teams. Du behøver ikke at have Teams installeret, da du kan komme på via din webbrowser.

Kontakter

Billeder

Børnekulturformidlerne byder velkommen til online højtlæsning.
Børnekulturformidlerne byder velkommen til online højtlæsning.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum