OnlinePartners

Online-handel i eksplosiv vækst hos butikskæden Kings & Queens

Del

Vi danskere elsker at shoppe på nettet. Faktisk så meget, at vi i 2019 forventes at købe varer online for sammenlagt 140,7 milliarder kroner. Den mest populære varekategori er tøj, sko og accessories. Det kan mærkes hos butikskæden Kings & Queens, der har fordoblet deres online-omsætning.

Tøj, sko, elektronik og sexlegetøj. Der er ingen grænser for, hvad vi danskere putter i vores online-indkøbskurve, når vi surfer på nettet. I 2019 forventes vi at shoppe for hele 140,7 milliarder kroner online, og det er i høj grad tøj, sko og accessories, der klikkes hjem til de danske husstande. Det fremgår af DIBS’ rapport ”Dansk e-handel 2019”. Hele 11,6 milliarder kroner forventes vi at bruge på tøj, sko og accessories i 2019.

Hos butikskæden Kings & Queens, der sælger modetøj, kan man i den grad mærke danskernes begejstring for online-shopping:

- Det er meget tydeligt for os, at danskerne er glade for at shoppe på nettet. Alene det seneste år har vi fordoblet både antallet af handler og omsætningen online, og der er intet, der tyder på, at den positive udvikling stopper foreløbigt, siger Ronni Andersen, der er E-commerce manager hos Kings & Queens.

- Vi har en klar fornemmelse af, at bekvemmeligheden ved at kunne shoppe præcis, når det passer den enkelte – og desuden kunne få gratis ombytning, hvis varen ikke passer – har fået flere til at klikke sig ind på vores side, når garderoben skal opdateres. Bekvemmelighed er helt klart kodeordet her, siger Ronni Andersen.

Online-handel vil vokse yderligere

Af DIBS’s rapport fremgår det, at i 2019 vil 60 procent af forbrugerne vil finde deres nye t-shirt, sneakers eller solbriller online. Det er en stigning fra 54 procent i 2018.
Og ifølge rapporten vil den positive vækst i andelen af online-shoppere blot fortsætte. De unge, der er vokset op med e-handel, vil nemlig i større omfang end tidligere generationer forsøge at afdække deres behov med e-handel.

Læs hele rapporten her.

Information om OnlinePartners

OnlinePartners
OnlinePartners
Fredensgade 7
6000 Kolding

71 99 10 50https://www.onlinepartners.dk/

Følg pressemeddelelser fra OnlinePartners

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OnlinePartners

Maler-trends anno 2019: Danskerne hylder den ”grønne” maling7.10.2019 12:57:10 CESTPressemeddelelse

Hvert år venter danskerne spændte på, hvordan den nye modescene og de nye modetrends kommer til at se ud inden for bolig og interiør. Og i år er bestemt ingen undtagelse. Boligeksperterne og danskerne har talt: Der skal ”grøn” maling på husets vægge i 2019. Og her henvises der både til farven grøn og til den bæredygtige medbetydning af ordet grøn. Det handler blandt andet om at male boligen på en klimavenlig, etisk og sundhedsmæssig korrekt måde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum