Moneybanker

Online forhandlere lader dig nu købe elektronik på afbetaling


Del

For tilhængere af online shopping er der flere måder at betale på i dag end nogensinde før. Alternative måder at finansiere dine store køb på, såsom køb af elektronik og andre ting på afbetaling, bliver mere og mere populært.


Abetalingstjenester er designet til at konkurrere med kreditkort og kontantbetaling og giver derfor kunder mulighed for at betale deres online køb over tid - for hvad der månedligt ofte er en meget lavere pris, end hvis du køber et nyt fjernsyn, en ny mobiltelefon eller en ny computer kontant med det samme. 


Nogle afbetalingstjenester tilbyder faste gebyrer i stedet for renteafgifter, mens andre holder renten på et minimum, og andre opkræver ikke noget gebyr overhovedet.

Hvis du har store elektronikkøb, du gerne vil foretage lige med det samme, kan det at bruge en alternativ betalingstjeneste være en god måde at få fingrene i den nye mobiltelefon på lige med det samme.Derfor er det en god idé at vælge afbetaling af elektronik på nettet


Selv hvis du planlægger dit budget omhyggeligt, er det ofte svært at følge med i de daglige udgifter. Der vil altid være uventede omstændigheder, der dræner din bankkonto. 

Lad os for eksempel sige, at din smartphone, computer eller dit fjernsyn bliver ødelagt, og du har hurtigt brug for en ny. Er din tegnebog klar til en fire- eller femcifret udbetaling? Selv hvis du har råd til at betale det fulde beløb kontant for den nye elektronik, kan afbetaling være en smart beslutning, fordi du ikke behøver at røre ved din opsparing. 

Du kan betale i mindre afdrag over en periode, normalt i flere måneder eller år, indtil elektronikken er betalt fuldt ud. På den måde kan du købe noget dyrt elektronik uden at springe dit budget.

Fordele ved at købe elektronik på afbetaling


Så hvis du vælger at købe elektronik på afbetaling, er det fuldt forståeligt. Der er nemlig flere fordele ved at købe elektronik på denne måde fremfor at betale hele beløbet kontant.

Først og fremmest kan du, som tidligere nævnt, få fat i den nye computer eller mobiltelefon lige med det samme. Dette er ideelt, hvis du skal erstatte et produkt hurtigt uanset, om du lige har fået løn, eller om det er sidst på måneden.

Selv hvis du med dit økonomiske råderum ikke har råd til smart elektronik, er det ofte muligt for de fleste at undvære mindre beløb hver måned. Ved at vælge en afbetalingsløsning kan du få råd til elektronik, som du ellers aldrig havde overvejet at købe på grund af prisen. Du kan derfor købe nyt elektronik alt efter dine ønsker og behov.

Dog skal du naturligvis være opmærksom på renter og gebyrer, når du køber elektronik på afbetaling. Mens du hverken skal betale for renter eller gebyrer ved brug af nogle løsninger, er der andre, hvor du skal. 

Dette er værd at være opmærksom på, da det ellers vil blive dyrere for dig fremfor, hvis du valgte at betale for elektronikken kontant. Læs mere om afbetaling af elektronik på nettet, og hvorfor det er en god idé fremfor kontantbetaling hos Digitalafbetaling.dk her.

Kontakter

Information om Moneybanker

Moneybanker
Moneybanker
Teglvænget 97
7400 Herning

https://moneybanker.dk/

Denne nyhed er lavet af MONEYBANKER der blandt andet hjælper danskere med at finde det billigste samlelån.

Følg pressemeddelelser fra Moneybanker

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moneybanker

Fodbolden lider økonomisk29.4.2020 21:33:41 CESTBlog

Coronapandemien udfordrer alle aspekter af verdens gøren og laden og året 2020 vil for altid blive husket for blandt andet hjemmekarantæne, håndhygiejne og hjemmeskoling. Inden for sportens verden er det meste også lukket ned, hvor kun e-sport synes at køre videre i et format, hvor spillerne sidder hver for sig og afvikler kampene. I Europa har særligt fodbold fået fokus af alle sportsgrene, hvilket formentlig skyldes de enorme økonomiske summer, der hver sæson cirkulerer. De manglende indtægter fra afvikling af kampe har skabt uforudsigelige konsekvenser i mange europæiske klubber med tilværelse i de allerstørste ligaer. Der er eksempler på støttepakker fra de nationale forbund, men eftersom ingen ved, hvornår der igen kan lukkes op for tilskuere, kan den økonomiske hjælp hurtigt blive anvendt på at lukke huller, der ligeså hurtigt trænger til at blive fyldt op igen. Den engelske ligaforening EFL annoncerede midt i marts en økonomisk håndsrækning til de tre bedste engelske rækker unde

Få en ny hjemmeside til den bedste pris22.4.2020 10:56:21 CESTBlog

Hvis man har en virksomhed, er det svært at komme udenom at skulle have en hjemmeside. Hjemmesiden er nemlig et vigtigt værktøj til at gøre det lettere for kunder at lære din virksomhed bedre at kende. Den kan desuden bruges til at tiltrække nye kunder og kan på mange måder fungere som reklame for virksomheden og de services eller produkter, den tilbyder. Det er derfor også vigtigt, at hjemmesiden er lavet godt, da en dårlig hjemmeside kan være endnu værre end slet ingen hjemmeside. Heldigvis er det muligt at få en flot og indbydende hjemmeside til en rigtig god pris!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum