Næstved KommuneNæstved Kommune

Online borgermøde om nye vand- og svømmefaciliteter

Del

I 2024 åbner nye vand- og svømmefaciliteter med alt fra 50 meter- til morskabsbassin i Næstved. Nu inviteres kommende svømmegæster og andre interesserede til borgermøde på kommunens facebookside. Her kan man stille spørgsmål til Byggeudvalget og høre om faciliteter, ønsker, behov og proces. Mødet finder sted mandag 9. november kl. 19.00

Hvad kommer de nye vand- og svømmefaciliteter til at indeholde af bassiner og faciliteter? Hvordan tager man hensyn til forskellige ønsker og behov? Og hvordan forløber hele processen frem til åbningen? Det er nogle af de spørgsmål, man får uddybet, når man logger på sin computer og er til corona-sikkert borgermøde. Og har man spørgsmål, er man mere end velkommen til at stille dem i kommentarfeltet, så vil de blive besvaret af Byggeudvalget, som sender live fra Byrådssalen.

- Vi har brugt tid på at diskutere, hvad de kommende vand og svømmefaciliteter skal rumme, så vi imødekommer så mange behov som muligt. Nu er vi der, hvor krav og ønsker er samlet og sendt i udbud. Derfor er det oplagt at holde et borgermøde og fortælle mere om, hvad der skal ske. Vi glæder os til at fortælle og svare på spørgsmål, fortæller formand for Byggeudvalget Linda Frederiksen.

Har man ikke en facebookprofil kan man stadig følge med, bare gå på Google og skriv: Næstved Kommune Facebook.

Byggeudvalget
Byggeudvalget er bredt sammensat, så der både er repræsentanter fra de forskellige brugergrupper, der kommer til at benytte vand- og svømmefaciliteterne, byrådsmedlemmer og fagmedarbejdere fra Næstved Kommune.

Medlemmer
- Linda Frederiksen, formand for Kultur- og Demokratiudvalget (formand for byggeudvalget)
- Klaus Eusebius Jakobsen, byrådsmedlem
- Niels True, byrådsmedlem
- Tonny Ploug, repræsentant for Handicaprådet
- Torben Stenstrup, repræsentant for Fritidsudvalget
- Sisse Skovly Larsen (formand for NIF Svømmeafdeling), brugerrepræsentant for svømmeforeninger/-klubber i Næstved
- Karl-Åge Søltoft (leder af Ringsted Sportscenter), repræsentant med svømmebadsteknisk erfaring
- Sven Koefoed-Hansen, direktør
- Jan Milandt, direktør
- Torben Kelm Danielsen, centerchef for Trafik og Ejendom
- Kim C. Dawartz, centerchef for Kultur og Borgerservice
- Kim Hjorth Richter, intern projektleder CTE
- Ida Garre, bygherrerådgiver Rambøll

Fakta
Byrådet har afsat 222 millioner kroner til at opføre de nye vand- og
svømmefaciliteter. De kommer som minimum til at indeholde:

Sportsbassin – 50 meter, 8 baner
Motionsbassin – 25 meter, 4 baner
Varmtvandsbassin – min. 90 m²
Morskabsbassin – min. 150 m²
Vandrutsjebane – min. 80 meter lang
Fællessauna til bl.a. saunagus på 30 m²
Sauna, herrer – 15 m²
Sauna, damer – 15 m²
Cafe- og loungeområde

Se mere om de nye vand- og svømmefaciliteter på www.naestved.dk/svøm 

Kontakter

Linda Frederiksen, formand for Byggeudvalget samt Kultur og Demokratiudvalget, telefon 20 24 85 78
Kim Dawartz, centerchef for Kultur og Borgerservice, telefon 55 88 30 21

Billeder

Information om Næstved Kommune

Næstved Kommune
Næstved Kommune
Rådmandshaven 20
4700 Næstved

https://www.naestved.dk/

Følg pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Kommune

Babysut, der måler temperatur, klar til online landsfinale i opfinderkonkurrencen Edison18.11.2020 21:18:53 CETPressemeddelelse

66 elever fra 6. og 7. klasse i Næstved sidder klar til at præsentere deres nytænkende ideer til en bedre hverdag i fremtiden. I alt 15 grupper får chancen for at møde dommere ved Danish Entreprenurship Festival, som i år foregår virtuelt torsdag 19. november. Ideerne spænder bredt, og det bliver spændende at se, om det bliver vindmøllerne med solceller, eller pantsystemet til poser, der giver babysutten kamp til stregen i kapløbet om årets bedste idé.

Præmiering af årets prisværdige arkitektur2.10.2020 13:34:45 CESTPressemeddelelse

Også i år blev det Arkitekturens Dag i Næstved. Dette blev markeret med udpegningen af tre nye modtagere af Næstved Kommunes Præmiering af God Arkitektur. Den ene pris, Arkitekturprisen, hylder et nænsomt placeret rækkehus centralt placeret i Næstved, mens de to andre priser, Bevaringsprisen Næstved Kommune og Bevaringsprisen Næstved By, fremhæver hhv. smedens hengemte perle i kanten af Næstelsø og en række autentiske fiskerskure ved bredden af Suså i Appenæs. Modsat de to seneste år skete overrækkelsen denne gang hos modtagerne, da det grundet COVID-19 i år ikke var muligt at mødes til en festligholdelse på Rønnebæksholm, hvilket der ellers har været tradition for.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum