Lolland Kommune

Omplacering af ledere i skole og dagtilbud

Del

På byrådsmødet 27. juni blev en ny skole- og dagtilbudsstruktur endeligt vedtaget. Nu går arbejdet med at implementere strukturen i gang, og første skridt er omplacering og ansættelse af ledere til de nye skoler og dagtilbud. Mandag fik de nuværende ledere i sektoren besked om deres fremtidige placering, og efter sommerferien skal der rekrutteres til de vakante stillinger.

”Vi har haft individuelle samtaler med alle ledere i skole og dagtilbud,” forklarer direktør Rikke Jensen, der har haft det overordnede ansvar for udpegningerne. ”Den nye struktur indebærer nye roller som skoleleder og som områdeleder i dagtilbud, og inden vi gik i gang med udpegningen, var det vigtigt at høre, hvilke ønsker og ambitioner lederne selv havde.”

Alle ledere har været til samtale mandag og har hver især fået besked om deres nye placering. Mandag eftermiddag blev formændene for forældrebestyrelser og skolebestyrelser orienteret om udpegningerne.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle ledere og medarbejdere i skole og dagtilbud for indsatsen det sidste års tid. Det er altid hårdt at arbejde med ny struktur, men de har bidraget konstruktivt til den proces og samtidig fået hverdagen til at fungere for alle de børn, der har valgt Lolland Kommunes skoler og dagtilbud.”

En række stillinger er vakante. Indtil videre dækkes de ind af andre ledere, men stillingerne vil blive slået op efter sommerferien.

Listen med lederplaceringer i den nye skole- og dagtilbudsstruktur er vedhæftet nederst i pressemeddelelsen.

Nøgleord

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

ENERGI & VANDs Mobile Science Center kommer til Lolland13.8.2019 09:34:02 CESTPressemeddelelse

Hvorfor er det vigtigt, at vores kloakker kan tage imod skybrud? Hvad møder man på turen gennem et kæmpe toilet og kloak? Og hvordan sparer vi på vandet i hverdagen? Det er nogle af de mange spændende udfordringer, som 4. klasserne i Lolland Kommunes folkeskoler og privatskoler får lov at udforske i hverdagene i uge 34. Her har Børne- og Skoleudvalget og REn Energi Lolland (REEL) arrangeret, at ENERGI & VAND kommer på Campus Nakskov med deres Mobile Science Center og et undervisningsforløb om vand og klimatilpasning. Andre nysgerrige kan opleve Mobile Science Center på Campus Nakskov lørdag den 24. august kl. 10-16, hvor der er åbent for alle.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum