Lolland Kommune

Omplacering af ledere i skole og dagtilbud

Del

På byrådsmødet 27. juni blev en ny skole- og dagtilbudsstruktur endeligt vedtaget. Nu går arbejdet med at implementere strukturen i gang, og første skridt er omplacering og ansættelse af ledere til de nye skoler og dagtilbud. Mandag fik de nuværende ledere i sektoren besked om deres fremtidige placering, og efter sommerferien skal der rekrutteres til de vakante stillinger.

”Vi har haft individuelle samtaler med alle ledere i skole og dagtilbud,” forklarer direktør Rikke Jensen, der har haft det overordnede ansvar for udpegningerne. ”Den nye struktur indebærer nye roller som skoleleder og som områdeleder i dagtilbud, og inden vi gik i gang med udpegningen, var det vigtigt at høre, hvilke ønsker og ambitioner lederne selv havde.”

Alle ledere har været til samtale mandag og har hver især fået besked om deres nye placering. Mandag eftermiddag blev formændene for forældrebestyrelser og skolebestyrelser orienteret om udpegningerne.

”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle ledere og medarbejdere i skole og dagtilbud for indsatsen det sidste års tid. Det er altid hårdt at arbejde med ny struktur, men de har bidraget konstruktivt til den proces og samtidig fået hverdagen til at fungere for alle de børn, der har valgt Lolland Kommunes skoler og dagtilbud.”

En række stillinger er vakante. Indtil videre dækkes de ind af andre ledere, men stillingerne vil blive slået op efter sommerferien.

Listen med lederplaceringer i den nye skole- og dagtilbudsstruktur er vedhæftet nederst i pressemeddelelsen.

Nøgleord

Kontakter

Vedhæftede filer

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Næste skridt på vej mod seniorbofællesskaber2.12.2019 06:00:00 CETPressemeddelelse

Interessen var stor, da Lolland Kommune i efteråret holdt tre borgermøder om etablering af seniorbofællesskaber i kommunen. Mange af deltagerne besvarede senere en spørgeskemaundersøgelse, og den viste et klart ønske om seniorbofællesskaber i Maribo og Nakskov. Derfor følger Lolland Kommune nu op med nye borgermøder, hvor der skal arbejdes videre med ønskerne og den viden, der er opbygget indtil nu.

Klimavenligt og smart lys over Lolland28.11.2019 06:00:00 CETPressemeddelelse

Arbejdet med den grønne omstilling kommer til udtryk på mange måder i Lolland Kommune. Det er fra vindmøller og solceller i landskabet, REn Energi Lollands arbejde med energilagring og til kommunens arbejde på de indre linjer. Et af de seneste projekter, som kommunen er gået ind i, er ”Lightning Metropolis – Green Economy”, hvor kommuner, regioner og universiteter i Danmark og Sverige arbejder sammen om at reducere energiforbruget fra belysning. Det handler om at mindske energiforbruget ved at udskifte traditionelle lyskilder til LED samtidig med, at lyset gøres bedre og smartere.

Handicaprådet tilfredse med årets budgetaftale26.11.2019 08:00:00 CETPressemeddelelse

Årets budgetaftale i Lolland Kommune blev med et driftsunderskud på 60 millioner kroner stramt. Set i det lys er kommunens Handicapråd godt tilfredse med, at der i budgettet blev afsat 500.000 kr. til rådets pulje til at gøre kommunens bygninger handicapegnede. Handicaprådet i Lolland Kommune rådgiver byråd og udvalg i sager, som har betydning for borgere med handicap, og den fortsatte pulje tager Handicaprådet som et udtryk for, at spørgsmålet har byrådets prioritet, og at rådets arbejde tages alvorligt – også i de svære budgettår.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum