Niras A/S

Olav Vind Larsen - 25 års jubilæum i NIRAS

Del

Forretningschef for Food & Beverage i rådgivningsvirksomheden NIRAS fejrer rundt jubilæum i den internationale fødevareindustri.

Olav Vind Larsen, forretningschef i NIRAS, F&B.
Olav Vind Larsen, forretningschef i NIRAS, F&B.

Olav Vind Larsen, forretningschef for Food & Beverage i rådgivningsvirksomheden NIRAS, kan i denne måned (14/8) fejre sit 25-års jubilæum efter en omfattende rådgivningskarriere i den internationale fødevareindustri. I sin nuværende rolle som forretningschef er han ansvarlig for NIRAS’ projekter, for kunder i Skandinavien og på internationalt plan for NIRAS’ specialister i føde- og drikkevareindustrien i Holland, Storbritannien og Australien.

Som en del af NIRAS’ ledergruppe inden for Procesindustri har Olav Vind Larsen de senere år bidraget til salgs- og forretningsudvikling, hvor han især har haft fokus på at styrke NIRAS’ position i Norge og Sverige. Dertil har han udviklet samarbejdet med en række NIRAS key accounts, arbejdet med forretningsledelse inden for fødevareområdet samt medvirket i de virksomhedsopkøb, der igennem en årrække har medvirket til, at NIRAS har udviklet sig til en af de største rådgivere inden for den internationale fødevareindustri i Nordeuropa.

Taler fire sprog

Fra en start som rådgiver for bryggeriindustrien har Olav i alle 25 år beskæftiget sig med rådgivning og projektledelse for virksomheder inden for føde- og drikkevaresektoren i alle størrelser. Baggrunden har altid været et fokus på at få sikret sammenhængen mellem kundens strategi, optimering af kundens produktionskæde, optimering af investeringer og omstilling til bæredygtige produktionsmetoder.

Med sit stærke kundefokus, solide tekniske indsigt og rådgivningserfaring med store dele af fødevareindustrien er Olav yderst vellidt og respekteret af både kolleger og kunder. Med en baggrund som sprogofficer behersker han fire sprog, herunder russisk, hvilket bidrager til at styrke hans kunderelationer til den globale føde- og drikkevareindustri.

Uddannet brygmester

I 1995 færdiggjorde Olav Vind Larsen en M.Sc i Bio- og Fødevare teknologi fra DTU, og i 2002 blev han uddannet Master Brewer på The Scandinavian School of Brewing. I 2002 blev han ligeledes HD i International Marketing fra CBS.

I 1995 startede han som projektleder og konsulent for øl og drikkevarer hos Alfred Jørgensen Laboratorium A/S, der havde speciale i at rådgive bryggeribranchen. I 2001 avancerede han til administrerende direktør, og denne post beholdt han indtil 2004, hvor virksomheden fusionerede med Danbrew, Carlsbergs rådgivende og udførende ingeniør- og konsulentvirksomhed.

I Danbrew fungerede han som vicepræsident i et år, indtil virksomheden blev opkøbt af Alectia i 2004. Hos Alectia indtog Olav Vind Larsen forskellige positioner som henholdsvis Head of Project Management Office, Head of Project Directors Department og Business Director Food, indtil Alectia blev fusioneret med NIRAS i 2017.

Censor på højskole for brygmestre 

I NIRAS fortsatte Olav Vind Larsen sin karriere som leder af Market Strategy and Development inden for Procesindustrien, indtil han i 2019 blev udnævnt til Forretningschef for NIRAS Food & Beverage.

Fra Alfred Jørgensen Laboratorium A/S går der således en lige linje til NIRAS, der nu nyder godt af Olavs Vind Larsens store indsigt, professionalisme og personlige egenskaber som leder og kollega. Olav har som uddannet brygmester fortsat en stor viden om og kærlighed til øl, og han er således censor på Den Skandinaviske Brygmester Højskole, og er dertil medlem af NIRAS’ egen bryggerklub.

Privat er Olav gift med Karin, og sammen har de en fælles interesse for arbejdet på deres fritidslandbrug i Birkerød.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Olav Vind Larsen, forretningschef i NIRAS, F&B.
Olav Vind Larsen, forretningschef i NIRAS, F&B.
Download

Information om Niras A/S

Niras A/S
Niras A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød

+45 4810 4200https://www.niras.dk

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Læs mere om NIRAS her.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum